میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان آنكه در 18 ماهه گذشته روند استقبال از خصوصی سازی به شدت به نفع بخش خصوصی واقعی تغییر مسیر داده است، افزود: حدود 90 درصد واگذاری ها در این مدت به بخش خصوصی واقعی تعلق داشته است.
وی با تاكید بر آنكه علاقه ای به تفحص در خصوص خریداران نیز نداریم، تصریح كرد: سازمان خصوصی سازی در زمان واگذاری شناسنامه خریدار را بررسی می كند، ضمن آنكه امكان بررسی نسل های چهارم و پنجم خریداران نیز در این سازمان وجود ندارد و شاید نسل های دوم، سوم و یا چهارم برای خریداران وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: بخش خصوصی تنها با تلاش این بخش تقویت نمی شود بلكه بخش خصوصی برای افزایش توانمندی نیاز به ابزار جداگانه دارد كه امیدوارم فضای عمومی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی كشور برای تحقق این امر هم جهت شود.
پوری حسینی گفت: البته برخی از موانع در این خصوص وجود دارد كه امیدواریم این مشكلات رفع شود.
وی با بیان آنكه، خصوصی سازی راهكاری برای برون رفت از اقتصاد مریض دولتی بود، تصریح كرد: هرچند خصولتی ها درصد زیادی از واگذاری های قبلی را به خود اختصاص دادند اما منتقدان تنها نباید نسبت به این موضوع انتقاد كنند بلكه بهتر است راهكارهای لازم را برای واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی ارایه دهند.
** فروش باقی مانده سهام دولت در شركت های گروه یك و دو
وی با اشاره به برنامه فروش سهام باقی مانده دولت در شركت های گروه یك و دو، اظهار داشت: لایحه بودجه دولت در سال جاری براساس فروش سهام باقی مانده دولت تنظیم شده كه با تصویب مجلس شورای اسلامی، سازمان خصوصی وضعیت تمام شركت هایی كه دولت در آن سهامدار است را تعیین تكلیف می كند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین با تاكید بر اینكه، خصوصی سازی جزو ضروریات اقتصاد ایران بود و باید اجرایی می شد، گفت: برای انجام خصوصی سازی تاكنون كار كارشناسی زیادی صورت گرفته است.
اقتصام(4)9141**1558
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
تهران - ایرنا - رییس سازمان خصوصی سازی از مشوق های این سازمان برای حضور بیشتر بخش خصوصی واقعی در واگذاری ها خبر داد و گفت: اگر بخش خصوصی واقعی خریدار سهام شركت ها باشد علاوه بر اینكه یك سوم به مدت اقساط اضافه می شود، درصدی از سود اقساط در صورت تصویب هیات واگذاری كاهش می یابد و اقساط نیز به صورت پلكانی دریافت می شود.