به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی انجمن ارولوژی ایران، دكتر عباس بصیری گفت:محور و شعاراصلی روزملی سلامت مردان در حیطه تخصصی ارولوژی بر بیماری های پروستات متمركز است.
بصیری افزود:البته برنامه هایی به مناسبت روز هفتم اسفند در تمام شهرها و شهرستان های كشور برگزار می شود. ضمن اینكه رسانه ها، مطالب مربوط به این بیماری را به اطلاع عموم خواهند رساند.
**علایم عفونت پروستات در مردان
دكتر بصیری علایم عفونت پروستات را ویژه مردان میانسال و 50 سال به بالا ندانست بلكه این موضوع را در مردان جوان نیز مورد تاكید قرار داد.
دبیر انجمن ارولوژی كشور، افزود: سوزش، تكرر و درد هنگام ادرار از علایم عفونت پروستات در مردان جوان است.
وی در خصوص مردان میانسال و 50 سال به بالا هم اظهارداشت: پروستات در میانسالی مردان می شود و از 50 سالگی به بالا علایم تنگی مجرا به دلیل بزرگی پروستات ایجاد می شود. همچنین ادرار، باریك و قطره قطره می شود.
رییس مركز تحقیقات بیماری های كلیه و مجاری ادرار خاطرنشان ساخت: خطر سرطان پروستات در سنین بالاتر به صورت بدخیم نیز وجود دارد.
** رعایت بهداشت نكته اصلی پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها
عضو هیات مدیره انجمن ارولوژی ایران در رابطه با شایع ترین مشكل مردان در حوزه بیماری های كلیه و مجاری ادرار اظهارداشت: بیماری سنگ های ادراری و بیماری های مربوط به غده پروستات ازجمله شایع ترین مشكل مردان در این حوزه به شمار می آید.
رییس مركز تحقیقات بیماری های كلیه و مجاری ادرار به مردان جوان، رعایت بهداشت را به عنوان نكته اصلی برای پیشگیری ازابتلا به انواع بیماری ها مورد تاكید قرار داد.
بصیری همچنین به جوانان تاكید كرد كرد كه نباید تماس های جنسی غیر متعارف و غیر معمول داشته باشند؛ زیرا بسیاری از عوامل عفونی پروستات ناشی از همین مساله است به همین علت به طور جدی باید از آن پرهیز كنند.
وی در این خصوص توضیح داد: پروستات جایی است كه در صورت لانه گزینی عفونت به سختی می توان بیماری رادرمان و از آنجا تخلیه كرد.
توصیه دكتر بصیری به مردان در سنین میانه هم این است كه به محض بروز مشكلات ادراری مانند تكرر ادرار، بیرون رفتن در شب برای ادرار و ادرار باریك داشتن حتمأ به پزشك مراجعه كنند.
دبیر انجمن ارولوژی ایران به مردان با سنین بالا هم توصیه و تاكید كرد كه در صورت داشتن سابقه سرطان پروستات در اقوام درجه اول باید این موضوع را جدی بگیرند و از 45 سال به بالا به فكر این بیماری باشند و با انجام یك آزمایش خون ساده آن را كنترل نمایند.
**دلسوزی مردان برای خانواده و فرزندان بیشتر از خودشان است
استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی درادامه گفت: آمارهای بین المللی حاكی از آن است كه مردان كشور ما ، آخرین افرادی هستند كه برای پیگیری مشكلات پزشكی و درمانی خود مراجعه می كنند.چراكه متأسفانه دلسوزی آنها برای افراد خانواده و فرزندان خیلی بیشتر از خودشان است. بنابراین باید این مساله را جدی بگیرند و در صورت بروز مشكلات ادراری، مانند مشاهده خون در آن، علاوه بر مراجعه به پزشك از استعمال سیگار و مواد مخدر به صورت جدی پرهیز كنند.
اجتمام(1)**1776 ** 1418
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
تهران - ایرنا - دبیر انجمن ارولوژی كشور در آستانه روزملی سلامت مردان - هفتم اسفند- به تمام مردان ایرانی تاكید كرد كه بیماری پروستات را به عنوان یكی ازمهمترین بیماری ها جدی بگیرند زیرا این بیماری در تمام رده های سنی این افراد دیده می شود.