به گزارش خبرنگار ایرنا، 'شاهین پاكرو' روز سه شنبه در نشستی در شركت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان اظهار داشت: تاكنون تنها یك سوم از اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه ها تخصیص یافته است.
وی افزود: ایجاد شرایط پایدار آبی و تامین آب شرب و بهداشتی و سالم در روستاها از اولویتهای مهم شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور است.
پاكرو تصریح كرد : در همین راستا سیاست وزارت نیرو در بخش آب و فاضلاب در خصوص تخصیص بودجه به صورت جهشی بوده كه در سال آینده به تمامی دستگاه ها ابلاغ می شود.
این مقام مسوول با اشاره به كاهش بارندگی ها در سراسر كشور در سالجاری، تاكید كرد: دستگاه ها باید تمام سعی خود را در تكمیل پروژه های نیمه تمام قبل از آغاز فصل گرما و تابستان به كار بگیرند تا بتوانیم تنش های آبی سال جدید را به حداقل برسانیم.
پاكرو گفت: بیشترین چالش در صنعت آب كشور از بابت خشكسالی و كمبود منابع آب است كه از یك دهه گذشته به دلیل افت شدید آبهای زیرزمینی و كاهش آورد منابع آبی كه در بلند مدت از طریق سدها برنامه ریزی شده بود علاوه بر آب بخش كشاورزی و صنعت تاثیر بسیاری روی آب آشامیدنی داشته است.
وی افزود: شركت مهندسی آب و فاضلاب با 50 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در مناطق روستایی و 200 هزار میلیارد ریال در حوزه شهری اهتمام دارد آمار جمعیت بهره مند از آب را به حد مطلوب برساند.
پاكرو بیان داشت: دولت كمك های گسترده ای را شروع كرده اما عقب افتادگی ها در صنعت آب و فاضلاب بسیار زیاد است و اقتصاد آب در كشور هنوز در جایگاه ذاتی خود قرار ندارد و این مساله دامنگیر شركت های آب و فاضلاب شده است.
معاون هماهنگی و پشتیبانی شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاكید بر جلب مشاركت های مردمی، گفت: هرمزگان یكی از بهترین كاركردها را در جلب مشاركت های مردمی و بخش خصوصی داشته كه باید الگویی برای سایر دستگاه ها باشد.ك/3
7198/6048/ 3404
تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۵
بندرعباس- ایرنا- معاون هماهنگی و پشتیبانی شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور گفت: یك هزار پروژه آبرسانی روستایی در كل روستاهای كشور با اعتباری افزون بر 60 هزار میلیارد ریال تعریف شده است.