زنجان - ايرنا - در مراسم اختتاميه نخستين جشنواره ملي حضرت زينب(س) با عنوان 'شكوه شكيبايي' نفرات برگزيده در بخش هاي مختلف معرفي شدند.

جشنواره ملي حضرت زينب (س) تحت عنوان «شكوه شكيبايي» با ارائه 368 اثر از سوي شركت كنندگان و معرفي 25 برگزيده از سوي داوران، در چهار بخش مقاله، دلنوشته، شعر و داستان به كار خود پايان داد.

در بخش دلنوشته فارسي، نفرات اول به طور مشترك آقايان آرش مهرزاديان از زنجان و مجتبي صفدري از كرج، نفر دوم مرضيه فرماني از رشت، نفر سوم زهرا شرفي از نيشابور و نفر چهارم سما روشنايي از قم معرفي شدند.

در بخش داستان فارسي، ميثم داودي از قم به عنوان نفر اول، عليرضا نوروزي خراساني از گنبد به عنوان نفر دوم، صديقه صادقي از هرمزگان به عنوان نفر سوم، سيد احمد بطحايي از قم به عنوان نفر چهارم، محسن فيني زاده از تهران و محمدرضا پستك از تبريز به طور مشترك به عنوان نفر پنجم معرفي شدند.

در بخش شعر فارسي، عليرضا رجبعبلي زاده از كاشان مقام نخست، فائزه زرافشان از ميبد يزد و خدابخش صفادل از نيشابور به طور مشترك مقام دوم، رويا باقري از زنجان عنوان نفر سوم، مريم مايلي زرين از قم به عنوان نفر چهارم و جمشيد عباسي از رشت عنوان نفر پنجم را كسب كردند.

در شعر تركي وحيد طلعت از اروميه مقام نخست، عيسي قاسم پور از زنجان مقام دوم و سيده فاطمه موسوي از زنجان عنوان سومي را كسب كردند.

بنا به اعلام هيات داوران در بخش مقاله 61 اثر به دبيرخانه ارسال شده است كه هيچ كدام از آثار رتبه اول را به خود اختصاص نداده و به ترتيب حامد صافي از خرمشهر، جعفر كريمي از اصفهان و ابراهيم ظاهري عبده وند و ميثم زارع از شهركرد به طور مشترك رتبه هاي دوم تا چهارم را به خود اختصاص دادند.

جشنواره ملي شكوه شكيبايي براي نخستين بار در سطح كشور و به مناسبت فرا رسيدن سالروز ولادت با سعادت حضرت زينب كبري(س) با محوريت زندگي و ابعاد مختلف شخصيت حضرت زينب(س) و همچنين ويژگي هاي آن حضرت در پيوند با عاشوراي حسيني و وقايع پس از آن به ميزباني زنجان برگزار شد.

368 اثر به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده و ايثار، گذشت و فداكاري، روحيه بخشي و دلگرمي در هنگام بلا و اسارت، جسارت،بردباري و صبر در برابر مصايب و حوادث تلخ، ولايت مداري، وفاداري، تولي و تبري، زينت پدر، نسب نبوي و تربيت علوي، نماز و بندگي، علم الهي و بصيرت، حجاب، عفت و پاكدامني، شجاعت و شهامت از جمله محورهاي موضوعي اين جشنواره بود.

از ميان آثار ارسالي به دبيرخانه، 25 اثر در بخش شعر تركي، 61 اثر در بخش مقاله، 184 اثر در بخش شعر فارسي، 32 اثر در بخش داستان و 66 اثر در بخش دلنوشته از سوي دبيرخانه اين جشنواره؛ دريافت شد و مورد ارزيابي داوران قرار گرفت.

7318/3001