رشت - ايرنا - رييس فدراسيون قايقراني گفت: كسب سهميه الميپك برزيل 2016 اولويت نخست و مهمترين برنامه اين فدراسيون است.

غلامرضا اميني روز پنجشنبه در حاشيه بازديد از امكانات قايقراني و پايگاه قهرماني گيلان در گفت و گو اختصاصي با خبرنگار ايرنا در رشت افزود: مهمترين هدف ما حضور ورزشكاران اين رشته در المپيك برزيل است و به همين دليل برنامه ريزي هاي ما روي اين محور انجام مي شود.

وي با بيان اينكه در اين خصوص براي چهار تيم در اردوهاي مختلف برنامه ريزي شده است، بيان كرد: هم اكنون تيم پسران ما در كشور پرتغال اردو زده اند و تيم دحتران نيز در اسپانيا اردو خواهد زد.

وي ادامه داد: تلاش مي كنيم براي المپيك آينده سهميه مطلوبي بگيريم و تعداد ورزشكاران بيشتري در اين رشته ورزشي از ايران در المپيك حضور داشته باشند.

اميني بيان كرد: در اين خصوص اردوهاي غيرمتمركز داريم و در بخش جوانان نيز بيش از 70 ورزشكار انتخاب شده اند و به طور متمركز اردوي خود را در تهران آغاز كرده اند تا با آمادگي در مسابقات حضور يابند.

رييس فدراسيون قايقراني بيان كرد: هم اكنون برنامه ما كسب سهميه المپيك در رقابت هاي آسيايي 2015است كه در كشور اندونزي برگزار مي شود؛ البته ما براي مسابقات جهاني كه تير ماه در ايتاليا برگزار خواهد شد نيز با قدرت حضور خواهيم يافت.

اميني ادامه داد: گرچه كسب سهميه المپيك در مسابقات جهاني بسيار سخت و دشوار است اما با توجه به اين امر، تمركز ما كسب سهميه المپيك در مسابقات آسيايي مي باشد.

وي بيان كرد: قايقراني جزو رشته هايي است كه مي تواند در بازي هاي آسيايي و المپيك به كاروان ورزشي ايران كمك كند.

اميني ادامه داد: در مسابقات آسيايي كره جنوبي نيز قايقرانان ايران 9 مدال كسب كردند كه ما از تعداد مدال ها رضايت داشته اما به لحاظ كيفي رضايت نداريم .

وي خاطرنشان كرد: با توجه به تعداد مدال هايي كه در رشته قايقراني توزيع مي شود و همچنين قدرت ايران در اين رشته در سطح آسيا خوشبختانه كميته ملي المپيك و وزارت ورزش نگاه ويژه اي به رشته ورزشي قايقراني دارند و اميدواريم با كسب سهميه مناسب در مقدماتي المپيك بتوانيم در اين بخش نيز موفق باشيم.

رييس فدراسيون قايقراني با تاكيد بر راه اندازي پيست استاندارد در گيلان بيان كرد: متاسفانه پيست استاندارد در كشور نداريم و با توجه به اينكه استان گيلان قطب اصلي قايقراني در كشور محسوب مي شود قصد داريم تا اين پيست در اين استان راه اندازي شود.

وي اضافه كرد: هم اينك دو پايگاه قهرماني در بندرانزلي وجود دارد و همچنين مطالعات احداث پيست استاندارد در گيلان انجام شده ولي هيچگونه كار عملياتي انجام نشده كه اميدواريم با تخصيص اعتبارات لازم ٰاين پيست را در گيلان راه اندازي كنيم.

هيات قايقراني استان گيلان داراي يك هزار و 125 نفر ورزشكار سازمان يافته شامل 650 قايقران مرد و 475 قايقران زن است كه 54 مربي فعال، آموزش و هدايت آنان را بر عهده دارند .

هيات قايقراني گيلان يكي از قديمي‌ترين هيات‌هاي قايقراني كشور است و در شهرستان هاي بندر انزلي، رشت، منجيل، آستانه‌اشرفيه، لاهيجان، لنگرود، آستارا و صومعه‌سرا فعال است.ك/3

7285/ 6158