جعفرصادق اسكندري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: احداث اين مجتمع هاي قاليبافي در سطح روستاهاي آذربايجان غربي يكي از مهم ترين برنامه هاي توسعه اي اين سازمان در حوزه فرش و در راستاي تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي است كه مي تواند در اشتغالزايي نيز موثر باشد.
وي گفت: در شرايط اقتصاد مقاومتي فرش دستبافت در مقايسه با ساير صنايع با توجه به نياز كم براي سرمايهگذاري در توليد، وجود دانش و مهارت فني آن در استان و مواد اوليه موجود در داخل از جايگاه ويژهاي در اشتغالزايي برخوردار است و ميتوان با راه اندازي اين واحدها باعث رونق اقتصادي و صنعتي در منطقه شد.
اسكندري اظهار كرد: تعداد 72 هزار بافنده دائمي در سطح استان به بافت انواع فرشهاي دستبافت در ابعاد و نقوش و رنگ آميزي هاي متنوع اشتغال دارند و مجموع توليد ساليانه آنها حدود 289 هزار مترمربع برآورد شده است.
وي گفت : با احتساب قيمت متوسط هر فرش 20 ميليون ريال ارزش توليدات اين حوزه در امسال به پنج هزار و 800 ميليارد ريال مي رسد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي افزود: در حال حاضر 25 هزار نفر بافنده فرش دستباف در اين استان از مزاياي بيمه تامين اجتماعي برخوردار شده اند كه اميدواريم اين تعداد در سال آينده به 40 هزار نفر افزايش يابد و تحقق اين امر نيازمند اين است كه بودجه يارانه در اختيار سازمان تامين اجتماعي قرار گيرد.
وي به احداث يك هزار كارگاه خانگي قاليبافي در سطح استان نيز اشاره كرد و گفت: با احداث اين مجتمعها و كارگاه هاي خانگي قاليبافي براي پنج هزار نفر در اين استان زمينه اشتغال فراهم ميشود.
اسكندري افزود: برنامههاي متعددي در جهت تقويت و توسعه بخش فرش در دست اجراست كه ميتواند رونق بازار فرش دستباف را در استان سرعت بخشد.
6009/6008
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
اروميه - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي گفت: احداث 32 مجتمع كارگاه قاليبافي در مناطق روستايي از برنامه هاي مهم اين نهاد است.