به گزارش ايرنا، روابط عمومي فني و حرفه اي روز سه شنبه به نقل از داود ناصري اميد در نشست با مديركل آموزش و پرورش كرمانشاه افزود: شوراي مهارت استان در مسير ارتقا آموزشهاي فني و مهارتي با حمايت استاندار تشكيل شده است.
وي خاطرنشان كرد: اداره كل آموزش فني و حرفه اي با 22 مركز ثابت دولتي در استان فعاليت دارد و پنج ميليون نفر ساعت تعهد آموزشي در بخش دولتي تحقق يافته است.
ناصري اميد تصريح كرد: در بخش خصوصي نيز براي 450 آموزشگاه مجوز صادر شده كه از اين تعداد 250 آموزشگاه در استان فعال است.
وي با بيان اينكه مركز تربيت مربي فناوريهاي برتر(هايتك) هم اكنون در 10 رشته فني و مهارتي فعاليت دارد گفت: متأسفانه استان كرمانشاه در گذشته نسبت به اهميت آموزشهاي فني و حرفه اي بي توجه بوده و فرهنگ مدرك گرايي در بين خانواده ها بدون توجه به آينده شغلي فرزندانشان رواج پيدا كرده است.
مديركل آموزش و پرورش كرمانشاه نيز گفت: بايد دانش آموزان و خانواده هاي آنان را به سمت يادگيري آموزشهاي فني و حرفه اي هدايت و ترغيب نماييم.
سليمان محبي افزود: 40 درصد از دانش آموزان استان در رشته هاي فني و حرفه اي و كاردانش تحصيل مي كنند و 60 درصد در رشته هاي نظري مشغول به تحصيل هستند.
وي تصريح كرد: ادارات كل آموزش فني و حرفه اي و آموزش و پرورش دو نهاد تأثيرگذار هستند كه بايد با همكاري و هم افزايي لازم به تبادل تجربه با يكديگر بپردازند و از امكانات موجود حداكثر استفاده را داشته باشند.
براساس اين گزارش، در پايان اين مراسم تفاهم نامه همكاري بين ادارات كل آموزش فني و حرفه اي و آموزش و پرورش در مسير همكاري بيشتر اين دو دستگاه منعقد شد.
8066
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۳
كرمانشاه - ايرنا - مديركل آموزش فني و حرفه اي كرمانشاه بر ضرورت ترويج فرهنگ مهارت آموزي در بين خانواده ها تاكيد كرد و گفت: اهميت و ضرورت يادگيري آموزشهاي فني و حرفه اي در جامعه بايد نهادينه شود.