فرمانده هان ، كادر و جمعي از رزمندگان عضو گردان فاتح امام حسن مجتبي (ع) در فضايي صميمي گرد هم آمدند تا خاطرات دوران دفاع مقدس را دوباره مرور كنند.
ده ها رزمنده در حالي كه فرماندهان ديروز خود را در آغوش مي گرفتند از ديدار دوباره آنان اشك شوق ريختند و بغض آنان در فراق ياران سفر كرده خود تركيد.
سرهنگ احمد زكاوت نخستين فرمانده گردان امام حسن مجتبي (ع) تاسيس اسمي اين گردان را در سال 65 ذكر كرد اما گفت : گردان امام حسن از سالهاي نخست جنگ و در عمليات هاي مختلف ريشه گرفت.
وي افزود: گردان امام حسن در عمليات هاي متعددي شركت و اعضاي ان از خود رشادت هاي فراواني به جاي گذاشتند كه درتاريخ ماندگار است.
زكاوت ادامه داد: اين گردان در دفاع مقدس 52 شهيد تقديم انتقلاب كرد، چهار عضو آن به اسارت دشمن درآمد و 192 نفر عضو آن نيز به درجه حانبازي نايل شدند.
به گفته وي تاكنون 429 نفر از بسيجيان عضو اين گردان دلاور شناسايي شده اند و در مجموع 677نفر از اعضاي گردان يك تا 10 بار در جبههاي جنگ حضور يافتند.
زكاوت ياد و خاطره سرلشكر شهيد جاج سيف الله حيدر پور فرمانده تيپ 48 فتح در دفاع مقدس و همچنين ياد سردار شهيد خداكرم عليزاده از فرماندهان گردان امام حسن مجتبي را گرامي داشت.
نماينده ولي فقيه در سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد در اين گردهمايي ،هشت سال دفاع مقدس را سراسر خاطره و گنجينه اي ارزشمند براي كشور دانست .
حجت الاسلام سيد امان الله حسيني صدر گفت: پاسداران و رزمندگان بايد خاطرات خود از دفاع مقدس را بيان و مكتوب كنند تا نسلهاي بعد از جنگ بدانند در دفاع مقدس چه گذشت.
وي ادامه داد: اگرچه اكنون جنگ نظامي در كشور تمام شده اما ملت و نيروهاي مسلح ايران اسلامي همواره در حال جنگ با دشمنان هستند.
حسيني صدر با ارايه تحليلي از تحولات جهاني ،تاكيد كرد تحولات جديدي درمنطقه و جهان در حال رخ دادن است كه بايد براي حضور موثردر اين تحولات از امادگي كامل برخوردار باشيم .
وي بهترين راهكار براي استفاده از وضعيت كنوني جهان را توجه به فرهنگ اصيل اسلامي و تبيين ان براي افكار عمومي جهان ذكركرد.
معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد هم در اين گردهمايي دفاع مقدس را يك فرصت طلايي دانست كه در ان پايداري عهد و پيمان مردم با انقلاب و امام به وضوح ديده شد.
فتاح محمدي گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در قالب برگزاري اين گونه گردهمايي ها نقش مهمي در معرفي گنجينه ارزشمند دفاع دارد.
وي افزود: بايد تلاش كرد كه فرهنگ ايثار و شهادت به بخشهاي مختلف جامعه بويژه نسل جوان انتقال پيدا كند تا همواره پايداري ومقاومت فرزندان ملت مقابل دشمن در اذهان باقي بماند.
چند نفر از فرماندهان گردان امام حسن مجتبي در ادامه گردهمايي از نقش شهداي گردان در دفاع مقدس تجليل كردند .
آن اظهار اميدواري كردند كه روايت گران صادقي براي انتقال حماسه هاي گردان امام حسن در دفاع مقدس باشند.
در پايان گردهمايي از فرماندهان شهيد و كادر و برخي رزمندگان شاخص گردان امام حسن مجتبي (ع) در دوران دفاع مقدس تجليل شد.
گردان امام حسن مجتبي (ع) از جمله گردانهاي تيپ 48 فتح است كه اعضاي آن در دوران دفاع مقدس رشادت هاي فراواني ازخود به جا گذاشتند.
اين گردان از معدود گردان هايي در يگان هاي نظامي سپاه پاسداران در زمان جنگ بود كه بيشتر فرماندهان ،كادر و رزمندگان آن ساكن يك منطقه روستايي درشهرستان بويراحمد بودند.
ساكنان منطقه روستايي جليل از جمله مناطقي در استان كهگيلويه و بويراحمد است كه شمار زيادي شهيد در دفاع مقدس تقديم انقلاب اسلامي كردند و همواره مدافع آرمانهاي انقلاب اسلامي بوده اند.
1662
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
ياسوج ايرنا - نخستين گردهمايي فرماندهان و كادر گردان دلاور امام حسن مجتبي(ع) جمعي تيپ 48 فتح روز چهارشنبه با شركت جمعي از رزمندگان و پاسداران عضو گردان در حسينيه اين تيپ برگزار شد.