سنندج - ايرنا - نماينده ولي فقيه در كردستان با بيان اينكه رواج منكرات در جامعه عذاب جهنم را به دنبال دارد گفت: ريشه كني برخي از منكرات، نيازمند تلاش و عزم جدي و همگاني است و مجموعه نظام بايد در اين راستا تلاش كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام سيد محمد حسيني شاهرودي روز يكشنبه در همايش تجليل از فعالان عرصه امر به معروف و نهي از منكر استان در سنندج افزود: گاهي، افرادي در جامعه باعث رواج برخي منكرات شده و جلوي معروفات را مي گيرند اين افراد منافق بوده و در راستاي ايجاد نفاق در ميان مسلمانان تلاش مي كنند كه بايد جلوي آن گرفته شود.

وي با بيان اينكه هيچ كار خيري بالاتر از امر به معروف نيست گفت: مسلمانان نسبت به همديگر مسووليت دارند و بايد در ميان يكديگر خوبي ها را ترويج داده و با بدي ها و منكرات برخورد كنند.

نماينده ولي فقيه در كردستان با تاكيد بر انجام كارها و اقدامات فرهنگي در راستاي احياي امر به معروف و نهي از منكر اظهار كرد: بايد با انجام كارهاي فرهنگي تاثيرگذار، بسياري از معروفات را گسترش داده و منكرات را در جامعه ريشه كن كرد.

او افزود: برخي از منكرات در جامعه وجود دارند كه مي توان با جديت در مقابل آن ايستاد به عنوان نمونه قمه زني در چند استان از جمله كردستان انجام مي شد كه به شدت با آن مقابله شد و دو سال است حتي يك مورد نيز مشاهده نشده است.

نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: براي ما افتخار بزرگي است كه استان كردستان در بحث امر به معروف و نهي از منكر، مقام نخست را كسب كرده است و اين مساله جاي تقدير از متوليان اين امر را دارد.

دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر كردستان نيز در اين همايش بر ايجاد كانون هاي فرهنگي امر به معروف و نهي از منكر در شهرستان هاي استان تاكيد كرد و از مسوولان خواست در زمينه اعتبار و اختصاص زمين، ستاد را ياري دهند.

محمود الله مرادي با بيان اينكه در راستاي ترويج و احياي امر به معروف و نهي از منكر، تلاش هاي زيادي در استان صورت گرفته است خواستار تلاش بيشتر متوليان امر بويژه ائمه جمعه و جماعات استان در اين راستا شد.

در اين همايش از فعالان عرصه فريضه امر به معروف و نهي از منكر استان تجليل شد.ك/2

7348/1904