سيد احمد فاضل زاده ، سه شنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت:به همين منظور سال 93 تفاهم نامه هايي با فرمانداري هاي سپيدان و آباده منعقد شد و مراكز رشد پارك در اين شهرستان ها فعال شده است.
وي ادامه داد:همچنين تفاهم نامه همكاري با سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري كشور و دانشگاه هنر منعقد شده و دست اندركاران اين رشته ها مي توانند با ايده هاي نو در پارك علم و فناوري فارس مستقر شوند.
فاضل زاده اضافه كرد:اين مهم نويد پيوند حوزه ميراث فرهنگي و صنايع دستي با علم و هنر را به دنبال دارد و زمينه اشتغال دانش آموختگان اين حوزه را فراهم مي كند.
وي ادامه داد:با توجه به اين كه صنايع دستي ايران همواره در اوج بوده ، همراهي دانش هنرهاي دستي با علم و حمايت آنها با اعتبارات پايين زمينه ايجاد اشتغال و بهره برداري بهينه را مهيا مي سازد.
فاضل زاده گفت:همچنين تفاهم نامه هايي با منطقه اقتصادي شيراز براي شركت هاي دانش بنيان در پارك علم و فناوري منعقد شده است.
وي بيان كرد:استاندارد سازي يافته هاي تحقيقاتي و دستاوردهاي شركت هاي دانش بنيان در اولويت برنامه هاي پارك علم و فناوري قرار دارد و به همين سبب تفاهم نامه اي با اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي فارس منعقد شده تا شركت هاي مستقر در پارك در اين زمينه اقدام كنند.
رييس پارك علم و فناوري فارس گفت:همچنين تفاهم نامه ديگري با سازمان آموزش فني و حرفه اي فارس براي استقرار دانش آموختگان و شركت هاي دانش بنيان فني نيز منعقد شده است.
هم اكنون 200 شركت دانش بنيان در پارك علم و فناوري استان فارس مستقر هستند و زمينه استقرار 100 شركت ديگر نيز فراهم شده است.ك/3
6117 /6118
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
شيراز - ايرنا - رييس پارك علم و فناوري فارس گفت:زمينه بهره مندي رشته هاي مختلف از مزاياي پارك علم و فناوري فارس فراهم شده است.