تهران- ایرنا- معاون امور اجتماعی اداره كل بهزیستی شهرستانهای استان تهران از امضا تفاهم نامه پیشگیری و مداخلات به موقع در طلاق بین این سازمان و كلینیك های مددكاری اجتماعی خبرداد.

ابراهیم غفاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: موضوع تفاهم نامه شامل ارایه خدمات مشاوره، مددكاری و آموزش به خانواده های درمعرض طلاق به منظور پیشگیری و كاهش طلاق از طریق كلینیك های مددكاری اجتماعی درچارچوب ضوابط اجرایی و دستورالعمل های سازمان بهزیستی است.

وی درباره تعهدات كلینیك های مددكاری اجتماعی بر اساس این تفاهم نامه گفت: ارایه خدمات طبق دستورالعمل ها و ضوابط جاری سازمان بهزیستی، حفظ اسرار و رعایت كرامت انسانی مراجعین، تامین نیروی تخصصی در زمینه های روان شناسی بالینی و مشاوره ، برگزاری حداكثر چهار جلسه مشاوره رایگان برای هر خانواده و كمك به خانواده های كم بضاعت درصورت نیاز به جلسات مشاوره بیشتر، از جمله تعهدات كلینیك های مددكاری به شمار می رود.

غفاری، كمك به قضات دادگاه های خانواده جهت اخذ تصمیم مناسب و صدور حكم لازم، كمك به زوجین با هدف ایجاد روابط مناسب قبل و بعد از طلاق و بررسی صلاحیت والدین برای سرپرستی فرزندان و حمایت های روانی - اجتماعی از آنان از دیگر تعهدات كلینیك ها است.

به گفته وی ، راهنمایی های لازم به زوجین برای آگاهی از حقوق خود، افزایش آگاهی های زوجین دررابطه با نحوه برخورد صحیح با فرزندان، پس از طلاق، فراهم آوردن زمینه های مناسب تداوم ارتباط والدین با كودكان پس از طلاق والدین در شمار تعهدات كلینیك های مددكاری به شمار می رود.

معاون امور اجتماعی اداره كل بهزیستی شهرستان های استان تهران اظهار داشت: ارزشیابی و نظارت بر روند اجرای طرح، توسط كارشناسان و مددكاران اموراجتماعی بهزیستی شهرستان های استان تهران ، پرداخت هزینه خدمات ارایه شده طبق مفاد تفاهم نامه برای جلسات مشاوره رایگان خانواده ها از تعهدات اداره كل بهزیستی شهرستان های استان تهران است.

وی یادآور شد: مدت اجرایی شدن تفاهم نامه پیشگیری از طلاق یكسال است كه پس از موفق بودن پایلوت (مرحله آزمایشی ) این تفاهم نامه به صورت سراسری در كشور اجرایی می شود.

اجتمام**9188**1776