ايرنا- اصفهان- عضو شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت: ايمني مواد غذايي نيازمند مسووليت پذيري همه عوامل از مزرعه تا سفره است.

غلامحسين صادقيان روز شنبه در هشتاد و دومين جلسه علني شوراي اسلامي شهر اصفهان افزود : مواد غذايي آلوده تهديدي جدي براي سلامت انسان است و بر طرف كردن اين تهديد در گرو همكاري مشترك توليد كننده تا مصرف كنندگان است.

وي با بيان اينكه چنين شعاري با توجه به نيازهاي تغذيه اي و افزايش توليد مواد غذايي مي تواند باعث ارتقاي سطح آگاهي مصرف كننده شود، گفت:بر اساس اطلاعيه سازمان جهاني بهداشت مواد غذايي ناسالم باعث مرگ و مير 2 ميليون نفر در سال مي شود .

وي با اشاره به اينكه ايمني مواد غذايي در كشور در حاشيه قرار گرفته است، ادامه داد: اي كاش دست اندركاران وزارت بهداشت همگام با جامعه جهاني شعار هفته سلامت را به جاي تمركز بر مباحث درماني برمبحث ايمني غذا كه يكي از مصداق هاي بارز پيشگيري است متمركز مي كردند و به تقويت زير ساخت هاي نظارتي و وظايف دولتي در اين زمينه مي پرداختند.

صادقيان تصريح كرد: وجود متوليان مختلف در حوزه نظارت مشكلات متعددي را براي توليد كنندگان و مصرف كنندگان مواد غذايي ايجاد كرده است.

7137/پ 6022