اراك – ايرنا – مديركل دفتر برنامه و بودجه استانداري استان مركزي گفت: يكهزار و 500 ميليارد ريال درآمد مازاد بر تعهد، در سال گذشته در اين استان كسب شد.

رقيه يادگاري روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در مجموع درآمدهاي استان در سال قبل به 21 هزار ميليارد ريال رسيده است.

وي با بيان اينكه عملكرد درآمدزايي استان مركزي 116 درصد نسبت به درآمد وصولي تحقق دارد، گفت: 10 هزار و 330 ميليارد ريال از درآمدهاي وصولي پارسال استاني و 10 هزار و 670 ميليارد ريال ملي بوده است.

مديركل دفتر امور برنامه و بودجه استانداري استان مركزي اظهار كرد: بيش از 90 درصد از درآمدهاي كسب شده استان در سال گذشته از محل ماليات ها بوده است.

يادگاري بيان كرد: اعتبارات تملك دارايي و سرمايه اي استان مركزي در سال گذشته دو هزار و 750 ميليارد ريال بوده كه دو هزار و 190 ميليارد ريال آن معادل 80 درصد تخصيص شده است .

وي ادامه داد: پرداختي اعتبار عمراني پارسال از خزانه استان تا كنون يكهزار و 530ميليارد ريال ريال با ضريب تخصيص 55 درصد بوده كه با توجه به امكان واريز نقدينگي تا پايان فروردين ماه جاري اين رقم با شيب تند رو به افزايش است.

مديركل دفتر برنامه و بودجه استانداري استان مركزي گفت: اعتبارات تملك دارايي و سرمايه اي استان در سال گذشته بين دو هزار 400 پروژه توزيع شده است.

يادگاري، اعتبارات هزينه اي دستگاه هاي اجرايي استان مركزي در سال گذشته را يكهزار و 190 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: اين اعتبار در بين 26 دستگاه استاني توزيع شده است.

وي افزود: 650 ميليارد ريال از اعتبارات هزينه اي پارسال استان در قالب حقوق و دستمزد و بقيه براي ساير هزينه ها صرف شده است.

مديركل دفتر برنامه و بودجه استانداري استان مركزي گفت: رويكرد دولت در تقويت سهم تخصيص اعتبار عمراني اتفاقي مهم است به طوريكه از تخصيص 32 درصدي در سال 92 ، ميزان تخصيص به بيش از 80 درصد رسيده است.

يادگاري بيان كرد: اعتبارات استان مركزي براي سال جاري هنوز ابلاغ نشده اما رويكرد تخصيص بودجه در تملك دارايي ، تكيه بر اتمام پروژه هاي نيمه تمام و پرداخت ديون پيمانكاران است و تقويت نظارت در خرجكرد اعتبارات نيز از هدفگذاري هاي جدي است.

استان مركزي با يك هزار و 414 هزار نفر جمعيت دومين قطب صنايع مادر تخصصي و چهارمين قطب صنعت و از كانون هاي مهم كشاورزي كشور است.ك/3

6013/6012