تهران - ايرنا - جانشين بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس گفت: در صورتيكه بخواهيم فرهنگ پايداري و مقاومت را بطور صحيح به نسل جديد منتقل كنيم، فقط زنان هستند كه مي‌توانند اين نقش عظيم را عهده‌دار شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، امير سرتيپ محمدحسن نامي روز سه‌ شنبه در دومين جشنواره اسوه‌هاي صبر و مقاومت افزود: زنان در اسلام جايگاه ويژه‌اي دارند و در دفاع مقدس نيز مشاركت 50 درصدي داشتند.

وي با اشاره به زناني كه چند شهيد تقديم نظام و انقلاب كرده‌اند، گفت: اين زنان اسوه‌هاي ماندگار در تاريخ خواهند بود.

نامي با بيان اينكه خانواده در اسلام هسته اصلي اجتماع است، ادامه داد: برخي زنان در زمان جنگ و حضور رزمندگان در جبهه، با مديريت صحيح خانواده توانستند امنيت فكري را براي رزمندگان فراهم كرده و در پشت جبهه نيازهاي آنها را برآورده كنند.

جانشين بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس با بيان اينكه جنگ‌هاي زيادي در طول تاريخ اتفاق افتاده، افزود: در هيچ يك از اين جنگ‌هاف زنان نقشي را كه در دفاع مقدس داشتند، ايفا نكردند.

وي الگوي اين زنان را حضرت زهرا(س) و حضرت زينب(س) عنوان كرد و نقش آنها را در پيروزي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس ارزنده خواند.

نامي خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم امروز بصورت صحيح فرهنگ پايداري و مقاومت را به نسل جديد منتقل كنيم، فقط زنان هستند كه مي‌توانند اين نقش عظيم را عهده‌دار شوند.

وي گفت: انتظار مي‌رود انتقال فرهنگ جهاد و شهادت توسط زنان كه هسته مديريت كليدي خانواده را عهده‌دار هستند، انجام گيرد.



** جريان‌سازي فرهنگي جهت شناسايي شاخصه‌هاي زن تراز انقلاب اسلامي

رييس سازمان نشر آثار و ارزش‌هاي مشاركت زنان در دفاع مقدس نيز در اين مراسم ضمن عرض تبريك به مناسبت سالروز ميلاد حضرت زهرا(س) گفت‌: جشنواره اول اسوه‌هاي صبر و استقامت كوله‌باري از تجربه و راهي روشن براي برگزاري دومين جشنواره را براي ما گشود تا اهداف زير را پيگيري كنيم.

مريم مجتهدزاده ادامه داد: تبيين نقش مادرانه همسران شهدا و ايثارگران، جريان‌سازي فرهنگي جهت شناسايي شاخصه‌هاي زن تراز انقلاب اسلامي و ارتقاي جايگاه موثر همسران شهدا، آزادگان و ايثارگران از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره است.

تلاش براي ايجاد زمينه حضور فعالانه فرهنگي و اجتماعي و تجليل از خانواده‌هاي آنها و ترويج فرهنگ مقاومت و پايداري، از ديگر اهداف جشنواره اسوه‌هاي صبر و استقامت است كه مجتهدزاده به آنها اشاره كرد.

وي با بيان اينكه اين جشنواره بطور همزمان در همه استان‌هاي كشور برگزار مي‌شود، از مادران و همسران شهدا به ‌عنوان اسوه‌هاي تمام ناشدني ياد كرد كه حضور و همراهي آنها شوق تلاش و خدمت را در جان مي‌پرورانند تا با تاسي از الگوهايي چون آنها بتوان به ادامه اين راه پرنشاط اميد داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا ، در اين مراسم جمعي از خانواده شهدا، ايثارگران، همسران سفراي كشورهاي اسلامي و معاون امور بسيج و فرهنگ دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح حضور دارند و قرار است از كتاب و آلبوم موسيقي توليدشده جديد با موضوع زنان در دفاع مقدس رونمايي شود.

اجتمام (3) **1880 ** د.الف ** 1071