دزفول-ايرنا- 60 گردشگر و كوهنورد گرفتار در مسير آبشار شوي در شمال دزفول كه به دليل بارندگي و لغزندگي در مسير مانده بودند نجات يافتند.

به گزارش ايرنا اين گردشگران كه بيشتر از شهرهاي مختلف خوزستان بودند از روز پنجشنبه براي بازگشت به دزفول با مشكل روبه رو، و در مسير گرفتار شده بودند.

سرپرست جمعيت هلال احمر دزفول در اين خصوص به ايرنا گفت:اين گردشگران به دليل مسدود شدن مسير ناشي از بارندگي در منطقه سرتنگ در بخش شهيون گرفتار شده بودند و خودروهاي آنها قادر به عبور از جاده نبود.

عظيم رضايي مرساق افزود:جمعيت هلال احمر دزفول در حالت آماده باش براي اعزام نيرو به محل بودند كه در تماس با افراد گرفتار شده حال آنها مساعد اعلام شده و عشاير بومي امكاناتي براي اسكان و خوراك در اختيار اين گردشگران قرار دادند و با قطع بارندگي و حل مشكل تردد خودروهاي آنها، عصر جمعه از منطقه بازگشتند.

وي گفت:به منظور امداد رساني به حادثه ديدگان در مناطق كوهستاني بخش هاي شهيون و سردشت دزفول، يك پايگاه امداد كوهستان در بخش شهيون در دست احداث است كه انتظار مي رود با تامين اعتبار لازم در امسال اين پايگاه راه اندازي شود.

آبشار شوي در 100 كيلومتري شهر دزفول در بخش كوهستاني شهيون و در دل رشته كوه زاگرس واقع است.

بارندگي شامگاه پنجشنبه در بخش شهيون موجب لغزندگي جاده در مسير سرتنگ به آبشار شوي شده به طوريكه به دليل گل و لاي امكان تردد خودرو در پنج كيلومتر از جاده روستاي سرتنگ به دليل لغزندگي وجود نداشت.

شكرالله قارم بخشدار شهيون دزفول نيز در اين خصوص گفت:پنج كيلومتر باقي مانده از جاده آبشار شوي كه خاكي است بزودي توسط اداره امور عشاير دزفول شن ريزي مي شود.

وي گفت:از آنجا كه آبشار شوي به عنوان نخستين اثر طبيعي خوزستان به ثبت ملي رسيده احداث جاده مناسب براي اين آبشار به عنوان يك منطقه گردشگري بايد در دستور وزارت راه و شهرسازي قرار گيرد تا حادثه اي براي گردشگران در مسير آبشار شوي رخ ندهد و گردشگران به سهولت به اين منطقه گردشگري سفر كنند.

آبشار شوي به عنوان نخستين اثر طبيعي خوزستان و سي و پنجمين اثر طبيعي كشور، آذر پارسال در فهرست آثار ملي به ثبت رسيد.

آبشار شوي به ارتفاع حدود 85 متر و عرض 70 متر در دل رشته كوه زاگرس ، از جمله جاذبه هاي طبيعي و گردشگري شمال خوزستان است كه از ظرفيت بالايي براي توسعه صنعت گردشگري برخوردار است.

7278/ 6037