به گزارش خبرنگار ايرنا محمدرضا اماني روز پنجشنبه در جلسه شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي در استان افزود:ايجاد زيرساخت، استفاده از جاذبه هاي طبيعي و توريستي و شناسايي جاذبه هاي بكر و جديد در مناطق سخت گذر بايد با هدف جذب سرمايه گذار در دستور كار قرار گيرد چراكه اقتصاد آينده ايران، اقتصاد نفتي نخواهد بود و بنابراين بايد جايگزين مناسبي براي اين اقتصاد ايجاد شود.
وي با تاكيد بر ايجاد تعامل درون سازماني و فراسازماني در راستاي اقتصاد گردشگري استان اظهار داشت: تا قبل از دولت يازدهم ، ورود و خروج مسافران به استان به عنوان آمار گردشگران لحاظ مي شد كه در دولت يازدهم اقامت مسافران به عنوان آمار گردشگري محسوب مي شود.
وي ادامه داد: همچنين ميانگين اقامت گردشگران در استان طي سالهاي گذشته يك شبانه روز بود كه با اقدامات انجام شده در حال حاضر به سه شبانه روز ارتقا يافته به طوريكه نوروز امسال يك ميليون و 500 هزار نفر در مراكز اقامتگاهي و هتل هاي استان اسكان يافتند.
اماني بازديداز موزه هاي استان در سال 85 را 30 تا 40 هزار نفر عنوان كرد و گفت: اين آمار امسال به بيش از 180 هزار نفر و تعداد بازديدكنندگان خارجي نيز از يكهزار به بيش از دو هزار نفر افزايش يافته است.
رييس اتاق بازرگاني صنايع معادن وكشاورزي خرم آباد نيز با تاكيد بر معرفي جاذبه هاي طبيعي و گردشگري استان در فضاي مجازي گفت: برگزاري همايش ملي در حوزه گردشگري استان راهكار مناسبي براي معرفي لرستان در اين زمينه است.
حسين سلاح ورزي افزود: همچنين تلاش مي شود همايش سراسري تورگردانان ايران با هدف معرفي ظرفيت هاي گردشگري استان برگزار شود.
7269/6001
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
خرم آباد - ايرنا - سرپرست سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري لرستان گفت: 25 منطقه نمونه گردشگري در استان شناسايي شده كه پنج منطقه از اين تعداد ، شرايط واگذاري دارند.