به گزارش ايرنا، سورنا ستاري روز پنجشنبه در ديدار با آيت الله حسيني بوشهري مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور با تاكيد بر ضرورت تجاري سازي علوم انساني گفت: تجاري سازي علوم انساني مبتني بر اقتصاد دانش بنيان است.
وي با بيان اينكه مديران بسياري از شركت هاي موفق و سرمايه دار دنيا در رشته هاي انساني تحصيل كرده اند افزود: در برخي مواقع حضور جوانان در دانشگاه ها باعث گرفتن وقت و جواني آنان شده و در عمل دستاوري براي آنان ندارد.
وي با انتقاد از رانت ناشي از نفت كه گريبانگير كشور شده است اظهار داشت: بهره مندي از نفت باعث شده است كه روش هاي ديگر اقتصادي براي درآمد زايي را از ياد ببريم و نخبگان و ايده هاي فكري جوانان را فراموش كنيم.
ستاري با بيان اينكه ايده هاي جوانان منجر به افزايش اشتغال در كشور مي شود افزود: به علت اينكه اهميتي به افكار و ايده هاي نخبگان و جوانان داده نمي شود به دانشجويان به عنوان تهديد نگاه مي كنيم و نگران اشتغال آينده آنان هستيم.
وي افزود: دانشگاه ها نسبت به فارغ التحصيلان خود مسوول هستند و بايد فارغ التحصيلان خود را در مراكز نوآوري و شركت هاي مرتبط با علوم دانشگاهي مشغول به كار كرده و براي خود درآمد زايي كنند.
ستاري بر تقويت ارتباط حوزه هاي علميه و بنياد نخبگان تاكيد كرد و افزود: نگرش به نخبگان در كشور درحال اصلاح شدن است و آيين نامه جديد نيز براي تصويب در هيات مديره بنياد ملي نخبگان آماده است.
وي بر تشكيل كميته مشترك حوزه هاي علميه و معاونت علمي رييس جمهوري براي تصويب و پيگيري مسائل تاكيد كرد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري امروز در سفر به شهر مقدس قم با شماري از مراجع تقليد و علما ديدار و گفت وگو مي كند. ك/2
6139 / 1175/
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
قم ـ ايرنا ـ قم ـ ايرنا ـ معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: علوم انساني پايه تحولات، تفكر و رشد جامعه است و بايد از آن براي تعالي كشور بهره برد.