به گزارش روابط عمومي سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان به ايرنا، محمد حسين اصغريان روز پنجشنبه در اين نشست بررسي مجدانه بر عملكرد مصوبات كارگروه حمايت از توليد را يكي از مهمترين اهداف استانداري گيلان عنوان كرد و افزود: تلاش دستگاه هاي اجرايي و بانك هاي عامل در حل موانع و مشكلات توليد در استان رصد مي شود.
وي با قدرداني از اعضاي كارگروه حمايت از توليد در پيگيري مصوبات اين نشست ها اضافه كرد: با نگاه واقع بينانه انتظار نيست كه همه مسايل و مشكلات و موانع توليد برداشته شود؛ اما انتظار داريم با حداكثر توان و بهره گيري از تعامل و همت مسوولان اين مشكلات به حداقل ممكن كاهش يابد.
وي با تاكيد بر اينكه كاركرد نهايي برگزاري اين جلسات بايد اميدواركننده و اقتصادي باشد، از دستگاه هاي عضو اين كارگروه خواست در كوتاهترين زمان و با حداكثر انعطاف در اعمال قوانين بر حمايت هرچه بيشتر از توليدكننده و صنعتگران كوشا باشند.
* رفع 27 درصد مشكلات واحدهاي توليدي در قالب مصوبات كارگروه
رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان نيز در اين نشست با اشاره به تشكيل 10جلسه كارگروه حمايت از توليد و برگزاري يازدهمين جلسه اين كارگروه در شهرستان فومن از 446 مصوبه اين كارگروه در حوزه هاي مختلف بانكي و دستگاه هاي دولتي خدمات رسان خبر داد.
علي منتظري بيان كرد: حدود 70 درصد اين مصوبه ها مربوط به مشكلات واحدهاي صنعتي در حوزه بانكي است و در مجموع 27 درصد مشكلات واحدهاي توليدي در قالب مصوبات و پيگيري هاي اين كارگروه حل و فصل شده و مابقي مسائل نيز در دست پيگيري مي باشد.
وي خاطرنشان كرد: حضور مديران دستگاه هاي دولتي و مديران بانك ها در جلسات كارگروه حمايت از توليد فرصت بسيار مغتنمي براي حمايت عملي و قاطع از توليدكنندگان و زحمت كشان عرصه صنعت اين استان است.
وي با اشاره به تخصيص حمايت هاي قابل توجه دولت در سفر اخير رييس جمهوري به گيلان از توليد و صنعت، گفت: بايد براي جذب اين تسهيلات تلاش ويژه اي داشته باشيم و زمينه هاي بهره مندي از آن ها در استان بيش از گذشته فراهم كنيم.
دبيركارگروه حمايت از توليد گيلان با اشاره به دقت نظر و پيگيري استاندار گيلان در ايجاد نتايج مثبت از برگزاري اين جلسات خاطرنشان كرد: طي روزهاي آينده نتايج و گزارش اين جلسات به استاندار گيلان ارائه مي شود.
وي با اشاره به استقرار 120 واحد صنعتي در شهرستان فومن تصريح كرد: بسياري از اين واحدها براي ادامه فعاليت و حفظ اشتغال موجود نيازمند حمايت و مساعدت بانك ها مي باشند.
فرماندار شهرستان فومن نيز در ادامه اين جلسه با اشاره به وجود الزامات پايه اي در شكل گيري اقتصاد بيان كرد: وجود سرمايه ، منابع طبيعي، تكنولوژي و منابع انساني از جمله مهم ترين اين الزامات هستند.
ميرشمس مؤمني زاده تصريح كرد: هم اكنون تجارب اقتصادهاي موفق جهان ثابت كرده در صورت نبود سرمايه، منابع طبيعي و فناوري و تنها با دارا بودن سرمايه انساني مي توان در ايجاد اقتصاد با ثبات موفق بود.
وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه استان گيلان و بالاخص شهرستان فومن همه الزامات ايجاد اقتصاد موفق را داراست ولي در بهره مندي از اين نعمت ها چندان موفق نبوده است.
وي افزايش سرمايه گذاري در راستاي بهبود در معيشت شهروندي و افزايش توليد سرانه را از مهمترين الزامات در تحقق بخشي به سياست هاي اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و افزود: ما موظف به حمايت از سرمايه گذاران هستيم.
مؤمني زاده تلاش در حمايت از توليد براي نيل به پيشرفت و تعالي در كشور را راهكاري در تغيير شرايط موجود در عرصه توليد عنوان كرد.
* دستگاه هاي اجرايي، نمايندگان را براي قوانين موثر و كاراتر در حل مشكلات ياري كنند
نماينده مردم شهرستانهاي فومن و شفت در مجلس شوراي اسلامي در اين جلسه با بيان بروز مشكلات عديده اقتصادي در چند سال اخير كه بر پيكره توليد و صنعت وارد شد، گفت: وجود تورم همراه با حاكميت ركود و سكون در بازار عرضه و تقاضا سبب تضعيف توليد در كشور شد.
ناصر عاشوري با اشاره به ايستايي و چسبندگي اثرات تورم و زمان بر بودن برگشت به حالت قبل در مبادلات تجاري و پايه اي كشور تصريح كرد: با توجه به فزوني تورم در سال هاي گذشته كنترل و مهار آن و كاهش آثار و عملكرد آن در جامعه به آساني ميسر نيست و مي بايست بصورت پلكاني و مستمر كاهش يابد.
وي يادآور شد: هزينه و غرامت شرايط سخت اقتصادي در حوزه پولي و مالي در كشور نبايد به توليدكنندگان تحميل شود بلكه مجموعه هاي داراي مسووليت بايد در تعديل و پرداخت هزينه هاي سخت اقتصادي دوشادوش توليدكننده و همپاي شرايط دشوار آنها باشند.
مديران استاني بيش از 20 دستگاه مختلف اجرايي و بانك هاي استان عضو اين كارگروه هستند و سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان دبير اين كارگروه مسوول برگزاري و پيگيري مصوبات آن است و عملكرد و نتايج آن جهت تصميم نهايي به استاندار گيلان به عنوان رييس اين كارگروه ارائه مي شود.
در زمان حاضر دو هزار و 600 واحد صنعتي در گيلان فعال است.
يازدهمين كارگروه حمايت از توليد گيلان با حضور مديران دستگاهاي اجرايي عضو اين كارگروه، بانك هاي عامل و مسوولان ارشد ذيربط استان در فرمانداري شهرستان فومن برگزار شد.
شهرستان فومن در 25 كيلومتري غرب مركز استان گيلان واقع است.ك/1
7296/ 6158
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲
رشت - ايرنا - معاون برنامه ريزي استاندار گيلان در يازدهمين نشست كارگروه حمايت از توليد استان در فومن گفت: تمامي دستگاه هاي مسوول در حل مشكلات توليدكنندگان استان گره گشا باشند.