حجت الاسلام محمد تقی كاظمی نسب یكشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: بخش عمده بودجه قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران هزینه می شود و سهم این استان از بودجه بسیار ناچیز است.
وی بیان كرد: این درحالیست كه یك پنجم حافظان قرآن كریم كشور در خراسان رضوی پرورش یافته اند، مشهد به تنهایی دارای 60 قاری بین المللی است و این استان یكهزار و 300 فعال قرآنی در حوزه حفظ، قرائت، درك مفاهیم، تذهیب، خوشنویسی، تدریس و سایر بخش های قرآنی دارد.
وی اضافه كرد: همچنین 200 موسسه قرآن و عترت در خراسان رضوی فعالیت می كنند كه یك سوم این تعداد در مشهد قرار گرفته اند.
معاون اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: از سوی دیگر نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد كه هر سال در ماه مبارك رمضان برگزار می شود، به گفته بازدیدكنندگان و مسوولان بزرگترین نمایشگاه قرآن و عترت كشور بعد از تهران است.
حجت الاسلام كاظمی نسب اضافه كرد: این درحالیست كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یك پنجم هزینه 15 میلیارد ریالی برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در مشهد را تامین می كند و باقی آن از طریق كمكهای مردمی تامین می گردد.
وی گفت: به موجب قرار گرفتن مضجع شریف ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع)، حوزه علمیه و مفسرین قرآنی ممتاز در مشهد، ظرفیت های قرآنی این استان بسیار قابل توجه می باشد لذا ضروری است در اختصاص بودجه دولتی به این بخش توجه ویژه ای مبذول گردد.
حجت الاسلام كاظمی نسب از برپایی دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد در ماه رمضان امسال خبر داد و گفت: این نمایشگاه از سوم تیرماه به مدت 10 روز از ساعت 18 تا 24 شب در محل نمایشگاه دائمی بین المللی مشهد برپا می شود.
وی افزود: در این نمایشگاه علاوه بر موضوع قرآن به مساله عترت و ائمه معصومین (ع) نیز توجه ویژه شده است و آثار مختلف هنری و فرهنگی در تبیین ابعاد شخصیتی آنان در معرض بازدید عموم قرار می گیرد.
فعالیت های قرآنی در خراسان رضوی توسط سه نهاد اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره كل اوقاف و امور خیریه و آستان قدس رضوی انجام می گیرد لذا با توجه به گستره فعالیت ها در این خصوص آمار مشخصی از فعالان یا حافظان قرآن كریم در خراسان رضوی بدست نیامده است.
7489/1211
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۴
مشهد – ایرنا – معاون قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: به رغم اینكه مشهد عنوان پایتخت معنوی كشور را دارد بودجه ای كه به فعالیتهای قرآنی اختصاص می یابد متناسب با ظرفیت های كم نظیر این استان نیست.