فرماندار شهرستان شوش گفت: مشاركت مردم شوش در پرداخت زكات مثال زدني است و اين شهرستان در چهار سال اخير رتبه نخست كشور در پرداخت زكات را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ايرنا رضا نجاتي دوشنبه در نشست ستاد احياي زكات اين شهرستان ،مردم شوش را مردمي بصير، آگاه ، مومن و خير توصيف كرد و افزود: مردم اين شهرستان همواره در امور خيريه پيشقدم بوده اند.

وي، ميزان زكات جمع آوري شده شهرستان شوش را در سال گذشته 30ميليارد ريال ذكر كرد.

نجاتي افزود: از اين ميزان زكات جمع آوري شده بالغ بر 26ميليارد ريال براي كمك به ساخت تعدادي واحد مسكوني براي محرومان همچنين كمك به ساخت ونوسازي تعداد 78 مسجد ، حسينه ، خانه عالم و درمانگاه بيماران كليوي هزينه شد.

وي ادامه داد: زكات يكي از موارد بسيار مهمي است كه در دين مبين اسلام به آن تاكيد فراواني شده است، زيرا رونق اقتصادي كشور و دستگيري از مستمندان در سايه پرداخت زكات محقق مي‌شود.

فرماندار شهرستان شوش با قدرداني از كشاورزان شهرستان در استقبال از پرداخت زكات افزود:از محل زكات جمع آوري شده تاكنون يكهزار و 332 مددجوي كميته امداد از خدمات تامين مسكن ، كمك جهيزيه و درمان بهره مند شده اند.

وي با اشاره به نقش مروجان پرداخت زكان در گسترش اين فريضه الهي اظهاركرد: كشاورزان و روستاييان شهرستان شوش همواره در پرداخت زكات پيشتاز بوده و اميد است اين فرهنگ همچنان تداوم يابد.

حجت‌الاسلام سيد محمد امام امام جمعه شهرستان شوش نيز در اين جلسه با اشاره به اهميت پرداخت زكات در اسلام تصريح كرد: در آيات نوراني قرآن هر كجا كه به اقامه نماز تاكيد شده بلافاصله به پرداخت زكات نيز اشاره شده كه اين امر نشان دهنده جايگاه والاي پرداخت زكات از نگاه قرآن مي باشد.

سالانه يك ميليون و 900 هزار تن انواع محصولات كشاورزي در شهرستان شوش توليد مي شود.

شهرستان شوش در توليد ذرت دانه اي رتبه نخست كشور را داشته و با توليد 200 هزار تن گندم از قطب هاي مهم كشور در زمينه توليد گندم مي باشد.

7280/6068