به گزارش ایرنا، این تصمیم در آخرین نشست شورای دولتی چین تصویب شد و مقرر گردید، شرایط استفاده از خدمات و تجارب طب سنتی این كشور از امسال علاوه بر داخل، برای مردم سایر نقاط دنیا نیز فراهم شود.
بر اساس این طرح كه از سال جاری میلادی (2015) تا سال 2020 اجرا خواهد شد، طب سنتی چین نقش بیشتری در شبكه درمانی و پزشكی این كشور داشته و همچین زمینه صادرات بیشتر محصولات و خدمات درمانی این طب به خارج كشور فراهم خواهد شد.
خدماتی از قبیل مراقبت های درمانی و پزشكی، نگهداری سالمندان و تبلیغ فرهنگ استفاده از طب سنتی از چین بخشی از این طرح عنوان شده، ضمن آنكه بهرگیری از روشهای درمانی این طب، شرایطی مناسبی را برای فاصله گرفتن از درمان با مواد و داروهایی شیمایی فراهم خواهد كرد.
شورای دولتی چین اعلام كرد كه در این طرح، سیاست های تشویقی برای شركت های خصوصی جهت سرمایه گذاری در طب سنتی چین و توسعه آن در نقاط مختلف دنیا در نظر گرفته شده است.
همچنین مراكز درمانی طب سنتی در چین بیشتر مورد حمایت قرار گرفته و از سرمایه های بخش خصوصی، جهت ایجاد مراكز جدید استفاده خواهد شد.
خبرگزاری شین هوا نیز در گزارشی اعلام كرد كه استفاده از فنآوری اطلاعات در زمینه توسعه طب سنتی چین نیز در این طرح گنجانده شده است.
به همین خاطر مقرر گردید كه همه مراكز سلامت، بیمارستانهای شهری و 70 درصد از كلینیك های روستایی در چین، به بخش طب سنتی مجهز شوند.
همچنین خدمات پرستاری در منازل برای مراقبت از سالمندان نیز باید بر اساس شیوه های طب سنتی چینی باشد.
چین ماه گذشته در حاشیه اجلاس سالیانه بوآئو، طرح «جهانی شدن طب سنتی» را مطرح و زمینه را برای اجرای این طرح فراهم كرده بود.
امروزه طب سوزنی به عنوان شاخص ترین شیوه در طب سنتی چینی، در میان جامعه پزشكی جهان طرفداران فراوانی پیدا كرده است؛ چنانكه بسیاری از پزشكان از كشورهای پیشرفته غربی پس از گذراندن دوره پزشكی یا تخصصی معمول در دانشگاه های جهان، برای فراگیری طب سوزنی به مؤسسات آموزشی این رشته مراجعه می كنند، تا پس از آموختن این روش از آن در ارتقاء سلامت بیماران خود بهره ببرند.
«تیان شیاومینگ» مدیر آكادمی طب سوزنی و سنتی چین در آمریكا، گفت: جامعه پزشكی آمریكا به طب سوزنی چین به عنوان یك درمان روانشناختی نگاه می كند و دولت آمریكا هر ساله دهها میلیون دلار صرف هزینه تحقیقات بر روی طب سنتی چین می كند.
علاوه بر طب سوزنی چین كه مورد توجه طیف گسترده ای از مردم آمریكا قرار دارد، دیگر روش های درمانی این كشور از قبیل، ماساژ، انرژی درمانی، تای چی و داروهای گیاهی، بخش قابل توجهی از سیستم درمانی مكمل در آمریكا را به خود اختصاص داده اند.
پزشكان آمریكایی در 10 سال گذشته نگاه تردیدآمیز خود به طب سوزنی چین را تغییر داده و شمار پزشكانی كه درباره این روش درمانی مطالعه می كنند، رو به افزایش است.
بنا بر اعلام منابع رسمی آمریكا، 44 ایالت از 50 ایالت این كشور، مجوز درمان با طب سوزنی را صادر كردهاند.
این در حالی است كه صدها دانشجوی مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد به طور آكادمیك طی سه تا چهار سال در زمینه طب سنتی در چین به كار مطالعاتی مشغولند.
میزان مقبولیت روش های درمانی سنتی چین در آمریكا به حدی افزایش یافته كه بخش گسترده ای از بیمه های این كشور، هزینه های آن را تقبل می كنند.
این روزها در حالی كه آمار و ارقام ابتلا به بیماری های مختلف همچون سرطان به شكل سرسام آوری در حال افزایش بوده و درمان یا بهبود بسیاری از آنان از طریق طب كلاسیك گاهی سخت می نماید، پزشكان در جستجوی راه های مؤثرتر و كاراتر، به طب سنتی روی آورده اند.
طب سوزنی كه گفته می شود، قدمتی 5 هزار ساله دارد، با رویكردی متفاوت و براساس دیدگاهی فلسفی به كل هستی انسان به درمان بیماری ها می پردازد.
در این روش اعتقاد بر آن است كه هر نوع بیماری در واقع به سبب اختلال ایجاد شده در الگوی انرژی حیاتی الكترو مغناطیسی بدن بوجود آمده است و برای رفع آن باید این اختلال را اصلاح كرد. به این معنی كه اگر همه انرژی های درونی بدن با یكدیگر در هماهنگی بوده، كانال های انرژی (مریدین ها) عملكردی طبیعی داشته باشند و خون و انرژی حیاتی در گردشی متعادل داشته باشند، بدن ما از سلامتی كافی برخوردار خواهد بود.
آساق*231*1597
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
پكن - ایرنا - شورای دولتی پكن با تدوین طرحی پنج ساله، به دنبال توسعه طب سنتی چینی در خارج از كشور است تا علاوه بر آشنایی مردم دنیا با ویژگیها و درمان این نوع طب، به نوعی از روشهای درمان با داروهای شیمیایی فاصله بگیرند.