تهران - ايرنا - رحمت اميني و محمد زرويي نصر آباد طي احكامي جداگانه از سوي رئيس جشنواره‌هاي حوزه هنري به عنوان دبيران هنري و اجرايي جشنواره تئا‌تر سوره ماه انتخاب شدند.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، محمد حمزه‌زاده معاون هنري و رئيس جشنواره‌هاي حوزه هنري در احكامي جداگانه رحمت اميني مدير مركز هنرهاي نمايشي را به عنوان دبير هنري و محمد زرويي نصر آباد را به عنوان دبير اجرايي بيست و چهارمين جشنواره سراسري تئا‌تر سوره ماه معرفي كرد.

در حكم رحمت اميني دبير هنري اين جشنواره آمده است:با توجه به تخصص و تجربيات ارزنده جنابعالي در دوره‌هاي پيشين جشنواره تئا‌تر سوره ماه و چشم انداز روبه رشد اين هنر با اصالت در ميان جوانان متعهد به عنوان دبير هنري بيست و چهارمين جشنواره تئا‌تر سوره ماه منصوب مي‌شويد.

انتظار مي‌رود با تعامل و همكاري مركز محافل و جشنواره‌هاي حوزه هنري و همچنين بهره­مندي از تجارب و تخصص هنرمندان و پيشكسوتان هنر نمايش، شاهد برپايي جشنواره‌اي در خور نام وشان انقلاب اسلامي باشيم.

همچنين در متن حكم انتصاب محمد زرويي نصر آباددبير اجرايي جشنواره اين گونه آمده است: با توجه به معرفي مدير مركز محافل و جشنواره‌هاي حوزه هنري و تجارب ارزشمندي كه طي سال‌ها حضور در اين مركز اندوخته‌ايد، به عنوان دبير اجرايي بيست و چهارمين جشنواره سراسري تئا‌تر سوره ماه منصوب مي‌شويد.

اميد است در سايه همدلي و همكاري با دبير محترم هنري و ديگر دست اندركاران، جشنواره تا‌تر سوره ماه با شكوه‌تر از دوره‌هاي پيشين برگزار شود.

بيست و چهارمين جشنواره سراسري تئا‌تر سوره ماه با هدف كشف و پرورش استعدادهاي جوانان هنرمند و با تأكيد بر سه اصل مهم دانش، اخلاق، ايمان و با شعار معنويت، انديشه و هنر مهر ماه 94 برگزار مي‌ شود.



** خانه هنرمندان ميزبان كارگاه هاي موزيكولوژي

محمدرضا آزاده فر دوره هاي جديد كارگاه‌هاي مردم‌شناسي موسيقي و اتنوموزيكولوژي خود را در خانه هنرمندان ايران برگزار خواهد كرد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا ، دوره 12 جلسه‌اي اين كارگاه‌ها توسط محمدرضا آزاده‌فر از تاريخ 21 ارديبهشت ماه و در روزهاي دوشنبه 15 تا 30/16 به همت خانه هنرمندان ايران برگزار مي شود.

آزاده فر در اين كارگاه‌ها موضوعات متنوع موسيقي در حوزه‌هاي انسان‌شناسي و فرهنگ مانند هويت، جنسيت، بدن، اقوام مهاجر، تحقيق در محل و مباني اتنوموزيكولوژي را مورد واكاوي قرار مي‌دهد.

هريك از موضوعات مورد بررسي در اين كارگاه‌ها با نمايش فيلم و نمونه‌هاي صوتي همراه خواهد بود. شركت عموم علاقه مندان در اين كارگاه‌ها آزاد است.

مطالعات قوم‌شناسي و مردم‌شناسي موسيقي كه اصطلاحا به آن اتنوموزيكولوژي گفته مي‌شود، ديرينه‌اي به قدمت نوشتن سفرنامه‌ها و فرهنگ‌نامه‌ها دارد. با وجود اين، واژه اتنوموزيكولوژي را اولين بار به سال 1950 ياپ كانست به كار برد.

بسياري از متخصصان اين رشته براي آشنايي عميق‌تر با موسيقي حوزه فرهنگي مورد مطالعه خود ممكن است سال‌ها در آن منطقه اقامت گزينند و ضمن زندگي با مردم آن فرهنگ خاص، به فراگيري نواختن سازهاي محلي آن‌ها نيز اقدام كنند.

قوم‌موسيقي‌شناسان عموما به دنبال يافتن معناي موسيقي از جايگاه آن در زندگي اقوام مختلف اند و از اين راه ديدگاه مردم‌شناسانه قدرتمندي مي‌يابند.

سفر يكي از جنبه‌هاي مهم زندگي يك قوم‌موسيقي‌شناس است. مطالعات مردم‌شناسي و قوم موسيقي‌شناسي حوزه‌هاي بسيار گوناگوني دارد كه هر يك از اين حوزه‌ها از جنبه‌هاي بي‌شماري قابل مطالعه است.



** كنسرت نمايش ايران بانو در نياوران

كنسرت نمايش موسيقايي ايران بانو ويژه بانوان با طراحي، سرپرستي و نويسندگي پرديس خسروي با همراهي گروه آواي مهرباني 20و21 ارديبهشت ماه در سالن خليج فارس نياوران اجرا مي شود .

خسروي كارگردان و طراح حركات اين نمايش موسيقايي با بيش از پنجاه نفر از اعضاي گروهش تلاش كرده است تا در قالب دوازده قطعه موسيقي ذهنيت خود را به مخاطب ارائه دهد.

در اين اجرا علاوه بر گروه حركت آلترناتيو، گروه آواي مهرباني به سرپرستي و خوانندگي سهيلا پور گرامي نيز در مسير داستان اين روايت، به اجراي قطعاتي خواهند پرداخت .

كنسرت نمايش موسيقايي ايران بانو 20و 21 ارديبهشت ماه يكشنبه و دوشنبه ساعت 21در سالن خليج فارس فرهنگسراي نياوران برگزار مي شود و علاقه مندان جهت تهيه بليط مي توانند به سايت ايران كنسرت مراجعه كنند.

فراهنگ**9252 ** 1569