به گزارش روز سهشنبه گروه فرهنگي ايرنا، كاظم قلمچي در نشست نقش تشكل هاي صنفي در توسعه با بيان اينكه تشكلهاي صنفي در حوزه نشر در دنيا كارهاي مختلفي انجام ميدهند، ادامه داد: همچنين سالمترين شكل واگذاري وظايف از دولت به بخش خصوصي در كشورهاي جهان سوم به صورت اعطاي مسئوليت به تشكلها صورت ميگيرد.
محمدرضا توكل نيز در ادامه اين نشست بيان كرد: اتحاديه ناشران نهاد قانوني صنفي است و قانون مدوني را در مجلس به تصويب رسانده كه تكاليف و حدود وظايف اتحاديه را مشخص ميكند. ضمن اينكه انتخابات اين اتحاديه زير نظر وزارت صنعت معدن و تجارت انجام ميشود.
وي به انجمنهاي مختلف حاضر در اتحاديه ناشران اشاره كرد و افزود: اتحاديه، انجمنهاي فرهنگي را در درون خود ايجاد كرده كه نقش مهمي در حوزههاي تخصصي و فرهنگي ايفا ميكنند. ما انجمنهاي صنفي داريم كه با اتحاديههاي صنفي متفاوت هستند و از زير مجموعههاي وزارت كار محسوب ميشوند كه در خارج از ايران به عنوان سنديكا شناخته ميشوند.
در ادامه اين نشست پروين صدقيان به معرفي انجمن صنفي زنان ناشر اشاره كرد و افزود: اين انجمن با زناني كه پروانه نشر كتاب دارند، كار ميكند و بخش زيادي از فعاليتهاي اين ناشران در حوزه كودك و نوجوان، عمومي و دانشگاهي است.
بر اساس گزارش روابط عمومي بيست و هشتمين نمايشگاه كتاب تهران،وي افزود: انجمن زنان ناشر هدف آگاهي بخشي به زناني كه دغدغه چاپ كتاب دارند اما با مشكلات و مسئوليتهاي مختلفي كه بيشتر زنان در خانوادههاي خود روبرو هستند، را دارد.
بيست و هشتمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت ماه در مصلي امام خميني (ره) با شعار «خواندن، گفتوگو با جهان» برپاست.
فراهنگ**9246**1569
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۵
تهران - ايرنا - رئيس انجمن صنفي ناشران كودك و نوجوان گفت: كار ناشران نشر فكر است و امروز در نمايشگاه بينالمللي كتاب فقط كتاب منتشر نميشود بلكه محصولات فكري ديگر هم عرضه ميشوند.