به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي فرمانداري ماسال به ايرنا، محمود قاسم نژاد در نشست كارگروه گردشگري اين شهرستان بيان كرد: مديريت زباله در مسيرهاي ييلاقي ماسال، يكي ديگر از مزيت هاي اين طرح است كه با همكاري ادارات ذيربط اجرايي مي شود.
وي ادامه داد: در قالب طرح خوشه هاي گردشگري و با همكاري صندوق كارآفريني اميد، به طرح هاي اشتغالزاي گردشگري شهرستان، تسهيلات كم بهره اعطا مي شود.
فرماندار ماسال با اشاره به اهميت و نقش صنعت گردشگري در ارتقاء وضعيت معيشتي رفاهي و افزايش درآمد مردم شهرستان به ويژه قشر روستايي تاكيد كرد: بايد از ظرفيت بالاي شهرستان ماسال و جاذبه هاي فوق العاده گردشگري آن در جهت جذب گردشگر و توسعه گردشگري پايدار به خوبي بهره برداري شود.
وي زيرساخت هاي گردشگري شهرستان را نيازمند تقويت و ارتقاء خواند و گفت: ادارات تعاون، كار و رفاه اجتماعي و صنعت، معدن و تجارت در توسعه صنعت گردشگري نقش موثري دارند و بايد در حوزه گردشگري و صنايع دستي فعال تر عمل كنند.
شهرستان ماسال با دو بخش مركزي و شاندرمن در 45 كيلومتري غرب مركز استان گيلان واقع شده و شرايط طبيعي و بكري مانند جنگل هاي انبوه و چشم اندازي منحصر بفرد دارد كه همه ساله بويژه در ايام تعطيلات، گردشگران بسيار زيادي را جذب مي كند.
تاكنون آبشارهايي همچون آبشار ويوز در مجاورت منطقه ييلاقي النزه در شاندرمن، آبشارخون با ارتفاع بيش از 15 متر، آبشار تولي نساء و آبشار رامينه با ارتفاع 10 متر در اين شهرستان شناسايي شده است.
در ماسال 17 غار شناسايي شده كه بزرگترين و مهمترين آن غار آويشو است؛ اين غار در 22 كيلومتري شهر ماسال واقع است.
غارهاي ديگري نيز همچون غار باستاني خنديله پشت، غار چسلي و غار كلچال در اين شهرستان وجود دارد.
دهكده ييلاقي اولسبلنگاه هم از ييلاقات ميان كوهي و پر جمعيت و داراي ساختمان هاي مسكوني زياد با اسكلت چوبي است و در مسير خلخال واقع شده و در تمام فصول سال، گردشگران بسياري را جذب مي كند.ك/2
7295/2007
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
رشت - ايرنا - فرماندار ماسال از اجراي طرح ساماندهي خانه مسافر در ييلاقات اين شهرستان خبر داد و گفت: با اجراي اين طرح، ضمن تسهيل در اسكان مسافران و افزايش كيفيت خدمات رساني به آنان، امنيت مناطق ييلاقي ماسال نيز ارتقاء مي يابد.