به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، افسردگی مزمن به مرور زمان اثرات مخربی بر سلامتی وارد می كند. مطالعات جدید بر روی بیش از 16 هزار زن و مرد بالای 50 سال نشان می دهد كه افسردگی، حتی بدون توجه به عوامل خطری مانند سیگار، اضافه وزن، وضعیت اقتصادی و سن، احتمال سكته مغزی را افزایش می دهد.
تحقیقات دیگری كه در این راستا صورت گرفته نشان می دهد كه دو سوم از بازماندگان سكته مغزی پس از ترخیص از بیمارستان، به افسردگی مبتلا می شوند.
محققان به پزشكان توصیه می كنند كه اهمیت درمان بیماری های روحی به اندازه های بیماری های دیگر است و نباید نادیده گرفته شود.
بیماری افسردگی علاوه بر سیستم عصبی، سبب اختلال در عملكرد قلب و عروق نیز می شود و می تواند به حمله قلبی منجر شود. افراد افسرده معمولا برای مقابله با بیماری خود، به عادت های غلطی از جمله سیگار و پرخوری رو می آورند.
خواب كافی، رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی، تعیین هدف برای زندگی، مشاوره با روانشناس، شروع یك فعالیت جدید و معاشرت با افراد شاد و سرزنده، از مهمترین روش های مقابله با افسردگی هستند.
نتایج این تحقیقات در نشریه American Heart Association منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1440
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه هاروارد نشان می دهد كه افسردگی مزمن، به ویژه در افراد 50 سال به بالا، احتمال سكته مغزی را دو برابر افزایش می دهد.