تهران-ایرنا-نتایج مطالعه محققان آمریكایی نشان می دهد كه مصرف آنتی بیوتیك در دوران كودكی مانع رشد كودكان و با ابتلا به بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیك در بزرگسالی ارتباط دارد.

به گزارش ایرنا ازخبرگزاری یونایتدپرس، بر اساس نتایج این مطالعه محققان دانشگاه مینه سوتای آمریكا،افزایش بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیك به پزشكان هشدار می دهد كه مراقب تجویز بیش ازحد آنتی بیوتیك ها به كودكان باشند.

این مطالعه نشان می دهد كه آنتی بیوتیك ها سبب ایجاد تغییرات در باكتری روده كودكان می شود كه با ابتلا به آلرژی ها، بیماری ها و چاقی ارتباط دارد.

بر اساس این مطالعه، مصرف بیش از حد از آنتی بیوتیك ها مانع رشد و تكامل كودكان می شود و مشكلاتی را در بزرگسالی برای آنها ایجاد می كند.

آنتی بیوتیك ها داروهایی هستند كه به اندازه زیادی برای كودكان تجویز می شود اما مصرف این داروها باعث ایجاد تغییراتی در باكتری های روده می شود كه با ابتلا به حساسیت ها، بیماری های مختلف و چاقی در بزرگسالی ارتباط دارد.

نتایج این مطالعه می تواند سبب ایجاد تغییراتی در روش مصرف آنتی بیوتیك ها در دوران كودكی شود.

بسیاری از عملكردهای بدن توسط باكتری های روده تنظیم می شود بنابراین ایجاد اختلال دراین باكتری ها در ابتدای زندگی، اثرات گسترده ای خواهد داشت.

دان كنیگتس زیست شناس محاسباتی و استادیار دانشگاه مینه سوتا می گوید:بیماری های مرتبط با سوخت و ساز و سیستم ایمنی بطور چشمگیر در حال افزایش است.

پیش از این نیز مطالعات نشان داده اند كه میان مصرف آنتی بیوتیك ها و شمار نامتعادل باكتری ها در روده ارتباط وجود دارد.

مطالعات دیگر نیز نشان داده است كه میان شمار نامتعادل تعداد باكتری ها در روده و ابتلای بزرگسالان به بیماری ارتباط وجود دارد.

محققان در این مطالعه جدید، صدها مطالعه را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند كه ارتباطات محكمی میان مصرف آنتی بیوتیك و تغییرات در شمار باكتری روده و ابتلا به بیماری در بزرگسالان وجود دارد.

محققان متوجه شدند كه آنتی بیوتیك ها سبب نابودی باكتری هایی می شود كه به رشد و تكامل سلول های ایمنی بدن كمك می كند.

این موضوع سبب ابتلا به حساسیت ها و سایر بیماری ها و نیز تغییراتی در میكروباكتری هایی می شود كه بر سوخت و ساز بدن و ابتلا به بیماری های عفونی اثر می گذارد.

نتایج این مطالعه در مجله Cell Host and Microbe منتشر شده است.

علمی(6)**2038**1440