تهران - ايرنا - نخستين نشست هم‌انديشي معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با سرآمدان علمي كشوربا هدف حفظ و احياي جايگاه مرجعيت علمي كشور، بعدازظهر امروز در تهران برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، دكتر سورنا ستاري درخصوص نخستين نشست هم انديشي با سرآمدان علمي كشور اظهار كرد: مرجعيت علمي ايران با هم‌افزايي سرآمدان علمي محقق مي‌شود و حمايت از دانشمندان برجسته، ارتقاي بيشتر رتبه علمي را به همراه خواهد داشت.

وي با بيان اينكه اين نشست با هدف حفظ و احياي جايگاه مرجعيت علمي كشور برگزار مي شود، ادامه داد: باشگاهي از برترين انديشمندان و برجستگان علمي كشور ايجاد خواهد شد و اين باشگاه متشكل از سرآمدترين استادان حائز رتبه‌هاي برتر بين‌المللي و صاحبان مقالات علمي چاپ شده در نشريات معتبر بين المللي و در بالاترين سطح علمي مطرح است.

رييس بنياد ملي نخبگان با بيان اينكه حمايت از دانشمندان برجسته و سرآمدان علمي، ارتقاي رتبه علمي، پيشرفت همه‌جانبه‌ كشور در عرصه‌هاي گوناگون را به‌دنبال خواهد داشت، افزود: معاونت علمي و فناوري با ترويج جريان علم و فناوري و هم‌افزايي و تعامل با سرآمدان علمي كشور، زمينه ارتقا و تحول علمي كشور را فراهم مي كند.

وي به فعاليت‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در دو حوزه تجاري‌سازي و مرز دانش اشاره كرد و حمايت اين معاونت در ‌احياي مرجعيت علمي كشور را در راستاي حمايت‌هاي مرز دانش برشمرد.

ستاري تصريح كرد: اولويت اين هم‌انديشي بر حمايت از محققان جوان زير 40 سال متمركز است و از سرآمدان پيشكسوت، در قالب جايزه علمي علامه طباطبايي تجليل مي‌شود كه در كنار اين جايزه، حمايت از آنان وجود خواهد داشت.

به گفته وي در نخستين نشست، ضمن پايه‌ريزي برنامه‌ها، زمينه تعاملات ارزيابي خواهد شد و اين نشست‌ها‌ با ارتقاي كيفيت مقاله‌هاي علمي در سطح بين‌المللي، توسعه مرزهاي دانش كشور را به دنبال دارد و در نهايت ايران را به‌عنوان مرجع علمي بين‌المللي معرفي خواهد كرد.

رييس هيئت امناي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور ابراز اميدواري كرد حركت آغاز شده در حمايت و تعامل با سرآمدان علمي كشور، به رخدادهاي مثبتي چون ارتقاي سطح علمي كشور و استفاده از ظرفيت‌هاي ناشناخته علمي منجر شود.

علمي**1055**1599