شاهرود - ايرنا - معاون فرهنگي، آموزشي و پژوهشي اداره كل تبليغات اسلامي استان سمنان با تاكيد بر اينكه اصل در اسلام تفكر است نه صرف ديدن، گفت: عقلانيت بصري در هجوم رسانه ها نبايد بر اصل تفكر كه در اسلام مورد تاكيد قرار گرفته است ،پيشي بگيرد.

به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان سمنان، حجت الاسلام ولي الله مصائبي در كارگاه آموزشي روحانيان مستقر و طرح هجرت از روحانيان خواست در روستاها مديريت راهبردي را سرلوحه كار خود قرار دهند.

وي با ابراز تاسف از اينكه دشمنان در تلاش براي غير استاندارد كردن فرهنگ جامعه ايران هستند يادآوري كرد: آنها مي خواهند تعادل فرهنگي را در جامعه بهم ريخته و طلاق، اعتياد و ... را تبليغ كنند و از اين آب گل آلود به نفع اهداف شوم خود بهره ببرند.

معاون فرهنگي اداره كل تبليغات اسلامي استان توجه به كارايي و ماندگاري فعاليت هاي فرهنگي را ضروري دانست و تصريح كرد: درك ناقص از دين در نسل هاي جديد مي تواند خطر جدي در دينداري جوانان ايجاد كند.

مصائبي اهداف دشمن را در سه موضوع ايجاد فاصله و جدايي ميان روحانيان و مردم، تضعيف قرآن و از بين بردن مجالس اهل بيت (ع) خلاصه كرد و افزود: يكي از فلسفه هاي شكل گيري طرح هجرت بردن رسانه بي بديل منبر با منابع محكم و مستند به جاي جاي كشور است.

وي ايجاد سوء ظن و به انزوا بردن روحانيان زير سووال بردن مشاركت هاي عمومي در مسائل ديني و جاري كشور و ... را از جمله فعاليت هاي در حال انجام دشمنان داخل كشور خواند و اذعان كرد: بايد بدنه جامعه را كه احتمال نفوذ دشمن بر آن ها بيشتر است تقويت كنيم.

معاون آموزشي و پژوهشي اداره كل تبليغات اسلامي استان سمنان ماهواره را مسلخ غيرت در جامعه خواند و ابراز كرد: يكي از اولويت هاي تبليغي مبلغان شناساندن جنبه هاي منفي و خطر ماهواره براي خانواده هاست.

يك استاد دانشگاه نيز در اين كارگاه آموزشي، مطالعه و اطلاعات را دو ابزار ضروري روحانيان در شرايط فعلي جامعه معرفي كرد و گفت: دشمنان از راه شرطي كردن به راحتي مي توانند روي انسان تاثير گذاشته و هر آنچه به آن اعتقاد و باور دارد را از او بگيرند و اعتقاد و باورهاي خودشان را جايگزين كنند.

محمد جبلي يكي از شاخص هاي معتبر در مسائل فرهنگي جامعه را مطالعه دانست و افزود: متاسفانه جامعه جوان ما امروز حس مطالعه ندارند و اين ناشي از عدم شناخت روش هاي صحيح و اصول مطالعه و بصري شدن همه انسان هاست.

وي ظرفيت يك فيلم را در مقايسه با مطالعه يك كتاب هزاران برابر خواند و خاطر نشان كرد: براي پرورش ذهن و تقويت حافظه بايد به جنبه هاي مختلف زندگي انسان توجه ويژه شود از جمله نحوه غذا خوردن و رژيم غذايي، خوابيدن، حركت كردن و ...

مدير كانون فرهنگي مكتب امام صادق (ع) شاهرود ضمن تاكيد بر اينكه متاسفانه ساعت ها در طول روز مي خوابيم ولي باز هم خسته هستيم تصريح كرد: اين مساله ناشي از عدم يادگيري خواب صحيح است، اگر انسان هنگام خواب فعاليت مغزي را به صفر برساند و به اصطلاح آن را خاموش كند و در تاريكي مطلق به استراحت بپردازد مسلما خواب راحت تري خواهد داشت.

جبلي روش مطالعه بدون فراموشي را يكي از روش هاي مناسب براي روحانيان در مطالعه خود دانست و عنوان كرد: در اين روش نه تنها كيفيت فداي كميت نمي شود بلكه باعث اطمينان به مغز و بالا رفتن كارايي آن هم مي شود.

وي با يادآوري اين مطلب كه هر چه بيشتر از مغز كار بكشيد ورزيده تر و آماده تر مي شود گفت: از راه هاي پيشنهادي ما در تقويت حافظه اين است كه با اطمينان مطالعه كنيد، مسير رفت و آمد به محل كار يا تحصيل را متنوع كنيد، اگر راست دست هستيد گاهي با دست چپ بنويسيد حتي اگر خط خوانا نيست، كارهاي محاسبه را با مغزتان انجام دهيد.

مدرس تقويت حافظه، تند خواني و پرورش فكر همچنين رژيم غذايي را در تقويت حافظه بسيار موثر معرفي كرد و ابراز داشت: خوابيدن بعد از غذا خوردن ضرر زيادي براي انسان دارد چرا كه غذا به جاي جذب شدن در بدن مي سوزد و بخار آن باعث سرگيجه بعد از بيداري و عوارض ديگر مي شود.

جبلي گفت: كلاس هاي آموزش تقويت حافظه و پرورش ذهن جعبه ابزار را به شما مي دهد، شما هستيد كه بايد تلاش كنيد بسته به نياز و شرايط بهترين استفاده را از آن داشته باشيد.

وي اظهار كرد: اين روش ها مي تواند كمك زيادي به كساني كه علاقه به مطالعه دارند از جمله دانش آموزان، دانشجويان، طلاب و ... كند تا علاوه بر مطالعه كتاب در زمان اندك ماندگاري آن در ذهن را نيز افزايش دهند. ك1

2047/