به گزارش ایرنا، این مقام بنگالی گفت كه دولت بنگلادش كار اسكان این مهاجران را در جزیره هاتیاHatiya در خلیج بنگال آغاز كرده است.
شیخ حسینه نخست وزیر بنگلادش از این تصمیم حمایت می كند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از داكا نزدیك به 32 هزار مهاجر روهینگیا در دو اردوگاه در جنوب شرقی بنگلادش در مرز میانمار زندگی می كنند.
در هفته های گذشته و پس از اقدام دولت تایلند علیه قاچاقچیان انسان، هزاران مهاجر میانماری و بنگلادشی در آب های منطقه جنوب شرقی آسیا به ویژه در بین كشورهای تایلند، مالزی و اندونزی سرگردان شدند.
براساس آمار ارایه شده از سوی كمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیش از 4 هزار زن و كودك میانماری و بنگلادشی با قایق های پوسیده در آب های دریا سرگردان هستند و بیش از پنج قایق حامل این افراد 40 روز را در آب های بین میانمار و تایلند بسر برده اند.
فعالان حقوق بشر و مقامات سازمان ملل تاكید دارند تا زمانی كه میانمار به سیاست های تبعیض آمیز خود علیه مسلمانان پایان ندهد، بحران مهاجرت در این منطقه ادامه خواهد داشت.
مسلمانان روهینگیا از سال 2012 هدف حملات وحشیانه بوداییان تندرو میانمار در استان راخین قرار گرفته اند، به طوری كه بیش از 650 نفر از این مسلمانان كشته و بیش از 150 هزار نفر دیگر نیز مجبور به ترك خانه و كاشانه خود شدند.
سیل مهاجرت مسلمانان میانماری كه دولت این كشور، حق شهروندی آنان را به رسمیت نمی شناسد، با وجود برخی تلاش های بین المللی همچنان ادامه دارد
یك مقام روهینگیا این تصمیم را محكوم كرد و گفت این امر زندگی آوارگان را دشوارتر می كند.
محمد اسلام رهبر جامعه روهینگیا در یكی از این اردوگاه ها گفت : ما می خواهیم دولت و سازمان های بین المللی در اینجا مشكل ما را حل كنند.
به گفته وی، یكی از دلایلی كه دولت چنین تصمیمی را اتخاذ كرده این است كه اردوگاه ها مانعی برای گردشگری در این منطقه به شمار می آیند.
*آساق*1600**1010
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
دهلی نو- ایرنا- یك مقام بلندپایه بنگلادش روز چهارشنبه اعلام كرد این كشور قصد دارد هزاران مهاجر روهینگیا كه سالهاست در اردوگاه هایی نزدیك مرز میانمار زندگی می كنند را به جزیره ای در جنوب بنگلادش انتقال دهد.