به گزارش روز شنبه ايرنا از ستاد مبارزه با موادمخدر، عابد فتاحي افزود: اين در حالي است كه ايران در سطح بين المللي پرچم دار مبارزه با مواد مخدر است و سالانه مانع از ورود ميزان قابل توجهي مواد مخدر از طريق مرزهاي كشور مي شود.ضمن اينكه شهدا و جانبازان زيادي را در راه مبارزه با مواد مخدر تقديم كرده است .
وي تاكيد كرد: از آنجا كه ظلم زيادي به هموطنان از جانب اشرار و قاچاقچيان مواد مخدر وارد شده است بايد مبارزه اجتماعي با مواد مخدر جامع و مستمر باشد.
فتاحي با تاكيد بر اينكه مبارزه با مواد مخدر بايد به شكل فرهنگي عمومي در جامعه نهادينه شود، افزود: يك حركت فرهنگي و اجتماعي جامع و مستمر براي مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد لازم است.
وي ادامه داد: از آنجا كه دولت و ستاد مبارزه با موادمخدر به تنهايي قادر به مبارزه كامل بدون مشاركت مردم در امر موادمخدر نيستند، بايد همه افراد جامعه در امر مبارزه با اعتياد شريك باشند.
*** با اعدام در زمينه موادمخدر و قاچاق موافقم
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي هر چند اظهارداشت كه با اعدام مخالف هستم، اما در عين حال ادامه داد: با اعدام در زمينه مواد مخدر و قاچاق آن بسيار موافق هستم چراكه مواد مخدر بلاي خانمان سوز محسوب مي شود و خانواده هاي زيادي را متاثر و جوانان زيادي را بي خانمان مي كند.
فتاحي از آمادگي مجلس و كمسيون بهداشت جهت پيشگيري از اعتياد و مبارزه اجتماعي با مواد مخدر خبر داد و تصريح كرد: امر پيشگيري در مبارزه با اعتياد بسيار موثر است و بايد برنامه هاي لازم نيز در اين زمينه توسعه يابد.
وي اضافه كرد: در كنار اقدامات دولتمردان جهت اشتغال جوانان و فراهم آوردن بستر مناسب براي پركردن اوقات فراغت و افزايش نشاط اجتماعي، بايد آموزش هاي لازم در رابطه با مهارت هاي زندگي به ويژه به جوانان و نوجوان ارايه شود.
***آموزش بايد از سنين پايين آغاز شود
عضو كمسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي به نقش آموزش و پرورش و وزارت علوم و بهداشت در امر پيشگيري از اعتياد اشاره كرد و گفت: آموزش به افراد جامعه بايد از سنين كم ارايه شود. به عنوان مثال در مدارس و مهدهاي كودك ، آموزش هاي پيشگيري از گرفتار شدن آسيب هاي اجتماعي به ويژه اعتياد به صورت غير مستقيم ارايه شود.
فتاحي به نقش رسانه هاي جمعي در آگاه سازي جوانان نسبت به مخدرها به ويژه از نوع صنعتي اشاره كرد و گفت: اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر يكي از بهترين راهكارهاي ارايه شده در زمينه كاهش اعتياد به شمار مي رود كه در صورت همكاري همه دستگاه ها شاهد نتيجه موثري در اين زمينه خواهيم بود.
وي در مورد معتادان بهبوديافته تصريح كرد: جامعه كنوني نسبت به اين افراد بي تفاوت است و توجه لازم را ندارد درحالي كه با حمايت بيشتر از اين افراد مي توان آسيب هاي اجتماعي را كاهش داد.
اجتمام**7268**1776
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
تهران - ايرنا - عضو كميسيون بهداشت ودرمان مجلس شوراي اسلامي گفت: متاسفانه به رغم مجازاتهاي سنگين در قاچاق مواد مخدر، همچنان توزيع، فروش و مصرف مواد مخدر در كشورمان وجود دارد.