حميدرضا آذرپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به برگزاري نخستين كارگاه تخصصي ميراث هنري در شهرك تاريخي ماسوله افزود: 'ميراث' در واقع بخشي از داشته هاي فرهنگي است كه از نياكان اين سرزمين به ارث رسيده و مي بايست به نحو نيك و شايسته به نسل نو انتقال يابد.
وي اظهار كرد: ميراث هنري شامل ميراثي است كه بصورت مادي و معنوي در ارتباط با هنر چون مجسمه سازي، نقاشي هاي ديواري ، ادبيات موسيقي ، زبان و ... از پيشينيانمان برجاي مانده و حفاظت از آنها نيازمند آگاهي است .
وي ادامه داد: در همين راستا معاونت گردشگري اين اداره كل اقدام به برگزاري نخستين كارگاه تخصصي يكروزه ميراث هنري در ماسوله كرده است.
وي اظهار كرد: كارگاه تخصصي ميراث هنري با حضور استادان دانشگاه، دانشجويان ، راهنمايان و فراگيران دوره راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي و مديران فني در شهرك تاريخي ماسوله برگزار مي شود.
وي افزود: هدف از برگزاري اين كارگاه تخصصي آشنايي هرچه بيشتر دانشجويان، راهنمايان و مديران فني با ميراث هنري كشور و استان است.
آذر پور تصريح كرد: در اين كارگاه يك روزه دانشجويان، راهنمايان و مديران فني با ميراث هنري و نحوه حفاظت از آنها از جمله آثار معماري و نقاشي هاي آثار و بناهاي تاريخي و نقش ميراث هنري در توسعه گردشگري آشنا مي شوند.
وي تاكيد كرد: حفاظت از ميراث فرهنگي علاوه بر حفظ هويت، يكي از مولفه هاي توسعه گردشگري فرهنگي است.
يكهزار و 30 اثر تاريخي از گيلان در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيده است.ك/3
1881/ 6158
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
رشت - ايرنا - معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان بيان كرد: حفاظت از ميراث هنري به عنوان بخشي از ميراث فرهنگي نيازمند تحقيق و مطالعه است.