مهاباد - ايرنا - فرماندار مهاباد گفت: مديران دستگاههاي اجرايي از ظرفيت و پتانسيل رسانه ها براي پيشبرد اهداف و همراهي بيشتر مردم با برنامه هاي خود استفاده كنند.

جعفر كتاني روز سه شنبه در نشست اعضاي ستاد بحران مهاباد افزود: مديران دستگاههاي اجرايي اين شهرستان مي توانند با بهره مندي از ظرفيت و پتانسيل رسانه ها، برنامه هاي راهبردي خود را بيان كنند و زمينه هاي لازم آگاه سازي شهروندان و مشاركت بيشتر آنها را فراهم سازند.

وي اضافه كرد: رسانه ها نيز مي توانند در مواقع بحراني با انعكاس واقعي رويدادها، از عواقب و پيامدهاي شدت بحران بكاهند و در بسياري مواقع با همراهي مسوولان بحران ها را مديريت كنند.

فرماندار مهاباد گفت: با توجه به اينكه كشورمان جزو 10 كشور حادثه خيز جهان به شمار مي رود لازم است كه دستگاه هاي اجرايي از توانايي لازم براي مواقع بحراني برخوردار باشند.

كتاني افزود: در مواقع بروز بحران ها دستگاههاي اجرايي مختلف بايد تمامي امكانات و نيروي انساني خود را در اختيار ستاد بحران قرار دهند تا خدمات رساني به آسيب ديدگان با سرعت و دقت بيشتري انجام شود.

وي با اشاره به ضرورت تشكيل يك بانك اطلاعاتي در زمينه امكانات موجود در اين شهرستان اضافه كرد: دستگاه هاي اجرايي ليست امكانات و توانمندي هاي خود را در حوزه مديريت بحران در اختيار ستاد بحران مهاباد قرار دهند تا در چنين مواقعي امكانات موجود با سرعت بيشتري در اختيار آسيب ديده گان قرار داده شود.

فرماندار مهاباد گفت: دستگاه هاي مختلف مي توانند با برگزاري دوره هاي آموزشي و اجراي مانورهاي مختلف درون سازماني، سطح توان نيروهاي دستگاه اجرايي خود را افزايش دهند.

در اين نشست ديگر اعضاي ستاد نيز نظرات و پيشنهادات خود را در زمينه مسايل مختلف شهرستان بيان كردند.

برگزاري كارگاههاي آموزشي ستاد بحران براي مسوولان اجرايي، برخوردهاي جدي با ساخت و سازها در حاشيه شهر و روستاها و همكاري شهرداري و امور برق مهاباد براي شاخه زني درختاني كه در مسير خطوط انتقال برق قرار دارند، از مهمترين مصوبات اين نشست بود.

مهاباد با 215 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع شده است.

3020/6185/6008