ابوالفضل قریشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینكه استرس امتحان كنكور علاوه بر شركت كنندگان خانواده های آنها را نیز درگیر می كند، افزود: استرس امتحان در صورت مدیریت صحیح آن می تواند به نتیجه بخش بودن امتحان كمك كند.
وی یادآوری كرد: عدم مدیریت استرس و اضطراب هنگام امتحان كنكور ترسی را در دانشآموز بوجود می آورد كه موجب می شود به جای تمركز بهتر، تحت تاثیر فضای امتحان قرار گیرد و نتواند به نتیجهای دلخواه و متناسب با معلومات و دانش كسب شده ی خود دست یابد.
وی اظهار كرد: استرس یك تنش فیزیولوژیكی كوتاهمدت است كه پس از انجام كار فروكش میكند و موجب میشود كه در فرد احساس راحتی و آرامش به وجود آید.
این روانپزشك با بیان اینكه واكنش به استرس و اضطراب میتواند به شكل فیزیكی مانند سردرد، احساس ترس و ناراحتی روانی مانند افزایش اضطراب باشد تصریح كرد: اگر فرد نتواند به حالت آرامش بازگردد، استرس فرد از حد متعارف بالاتر می رود و به عبارتی تبدیل به عاملی منفی میشود و تغییرات در بدن (مانند افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون و گرفتگی عضلات) بوجود می آید و به تدریج خستگی و فرسودگی روانی را به دنبال دارد.
وی با بیان اینكه راهكارهای متعددی برای غلبه بر استرس های غیرمتعارف هنگام امتحان كنكور وجود دارد، ابراز كرد: بر این اساس پیشنهاد می شود شركت كنندگان حتی قبل و در ساعات منتهی به امتحان از مرور كردن مطالب فرا گرفته خودداری كنند.
قریشی خاطر نشان كرد: استراحت كافی، اجتناب از داروهای ضد استرس و انجام فعالیت های ورزشی می تواند در موفقیت امتحان بسیار تاثیر گذار باشد.
7320/6085
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
زنجان - ایرنا - روانپزشك مركز آموزشی و درمانی شهید بهشتی زنجان گفت: استرس و اضطراب در حد متعارف دانش آموزانی كه خود را برای شركت در آزمون كنكور آماده می كنند طبیعی است و این مورد برای آنها مشكل ساز نیست.