تهران - ایرنا - رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان گفت: بازرسی از مراكز نظامی و گفت‌وگو با دانشمندان ایران خطر قرمز ایران است كه هرگز از آن عدول نمی‌كند.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، علی كائیدی در دیدار با آرتاك زاكاریان رییس كمیسیون روابط خارجی مجلس ملی ارمنستان با تاكید بر اهمیت ارتباطات پارلمانی گفت: افزایش مراودات پارلمانی موجب شناخت و درك متقابل مسئولان دو كشور می‌گردد و راه را برای گسترش مناسبات فیمابین در سایر عرصه‌ها هموار می‌كند.

وی افزود:‌ گروه دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان از روند توسعه و گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری دو كشور حمایت می‌كند.

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان در ادامه این دیدار با اشاره به تحولات منطقه‌ای و جهانی گفت: گسترش خشونت و افراط‌گرایی خطر بزرگی است كه جهان را تهدید می‌كند و می‌بایست با همكاری جمعی كشورها رشد آن را متوقف كرد.

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مذاكرات ایران و 1+5 گفت: جمهوری اسلامی ایران با هرگونه زورگویی و سلطه در جهان مخالف است و در مذاكرات برای تامین حقوق مسلم خود تلاش می‌كند.

وی بر همین اساس با انتقاد از زیاده‌خواهی طرف مقابل گفت: بازرسی از مراكز نظامی و گفت‌وگو با دانشمندان ایران خطر قرمز ایران است كه هرگز از آن عدول نمی‌كند.

كائیدی در پایان این دیدار خواستار افزایش ارتباط و همكاری میان كمیسیون‌های مختلف در مجالس ایران و ارمنستان شد.

آرتاك زاكاریان رییس كمیسیون روابط خارجی مجلس ملی ارمنستان نیز در این دیدار ارتباطات دو كشور را عمیق و ریشه‌دار خواند و گفت: افزایش سطح مناسبات و همكاری‌ها با ایران برای ارمنستان اهمیت فراوانی دارد و مجلس ملی ارمنستان همه اهرم‌ها برای گسترش روابط دو كشور استفاده می‌كند.

وی با اشاره به نقش ایران در برقراری ثبات و آرامش در منطقه افزود: ایران همواره با اتخاذ مواضع منطقی و اصولی به كاهش تنش و بی‌ثباتی در منطقه كمك كرده است.

رئیس كمیسیون روابط خارجی مجلس ملی ارمنستان در ادامه با اعلام اینكه ارمنستان از ایده ایرانی منطقه عاری از سلاح اتمی حمایت می‌كند، گفت: استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای حق ایران است و ما با اعمال استانداردهای دوگانه مخالفیم.

وی با انتقاد از حمایت برخی كشورهای منطقه از گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق گفت: مبارزه جدی با این پدیده شوم و توقف كمك‌های مالی و تسلیحاتی به تروریسم نیازمند همكاری همه كشورها است.

زاكاریان همچنین گفت: توسعه ارتباطات و همكاری كشورها در زمینه‌های اقتصادی و تجاری در ارتقای صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی موثر است.

رییس كمیسیون روابط خارجی مجلس ملی ارمنستان در پایان این دیدار بر لزوم گسترش همكاری‌های دو كشور در مسائل و موضوعات مورد علاقه تاكید كرد.

سیام**9121**1553