ساري-ايرنا- مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور به توليد گندم با رطوبت پايين امسال در مازندران اشاره كرد و گفت: گندم خوب و با كيفيت بهتري در اختيار نانوايان قرار مي گيرد.

رمضانعلي ملك روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : تلاش كشاورزان مازندراني و توليد گندم با رطوبت كمتر از هشت درصد دستاورد خوبي در زمينه توليد اين محصول و چرخه توليد نان بعنوان غذاي پرمصرف به شمار مي رود .

وي با اشاره به برخي گلايه هاي نانوايي ها از نامرغوب بودن كيفيت گندم ، ادامه داد : با بارش هاي بموقع و خوب باران ، گندم خوب و بارطوبت پايين توليد شد كه مطمئنا در كاهش گلايه هاي نانوايي ها نيز تاثير خواهد داشت.

مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه دو كشوربا اشاره به پايلوت بودن مازندران براي اجراي طرح ارتقاي كيفيت نان در كشور ، گفت : با استفاده از ظرفيت و امكانات فراهم شده اجراي اين طرح نسبت به بهسازي و بازسازي تجهيزات و وسايل نانوايي هاي مازندران اقدام خواهد شد .

وي به تعداد چهار هزار و 400 نانوايي فعال در مازندران اشاره كرد و ادامه داد : 40 درصد ازاين نانوايي ها بهسازي و نوسازي شده اند .

به گفته ملك خريد گندم كشاورزان مازندراني از نهم خرداد ماه امسال توسط 18 مركز خريد تعيين شده شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور آغاز شده است كه خوشبختانه توليدات خوب در سال جاري را شاهد بوديم .

وي پيش بيني خريد 90 تا 100 هزار تني گندم در پايان زمان خريد اين محصول را اعلام كرد .

سال گذشته 76 هزار تن گندم در مازندران خريداري شد.ك/3

2096/1899