به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر سورنا ستاری روز سه شنبه در بازدید دبیرشورای عالی امنیت ملی از پارك پردیس افزود: پایه اقتصاد دانش بنیان ایجاد زمینه برای بخش خصوصی است، اگر بتوانیم در این زمینه درست فرهنگ سازی كنیم، معاونت علمی حمایتهای لازم را ارائه خواهد كرد.
وی بیان كرد: ایجاد پارك علم و فناوری توسط شركت های خصوصی قطعا جزء اولویت های معاونت علمی است.
ستاری اظهاركرد: درخصوص بازار وفروش محصولات شركت های بنیان اكنون تسهیلات خوبی از جمله لیزینگ محصولات از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیزصندوق نوآوری وشكوفایی در نظر گرفته شده است.
وی دربخش دیگری از سخنانش افزود: اكوسیستم اقتصاد دانش بنیان اكوسیستم جدیدی است كه ازسوی معاونت علمی و فناوری دركشورمعرفی شده است، پایه و اساس این اكوسیستم تولید درآمد از طریق پژوهش است زیرا درآمدی كه از این طریق حاصل میشود از دیگر زمینه های سرمایه گذاری پایدارتراست.
ستاری اظهاركرد: برای ایجاد چنین شرایطی لازم است تا دانشگاههایی داشته باشیم كه درآمد خود را از طریق پژوهش در پارك ها كسب كنند، دانشگاه ها باید محیط اطراف خود را تغییر دهند و اطراف دانشگاهها باید شركت های بزرگ دانش بنیان مستقر شوند.
وی با اشاره به اینكه پارك های علم و فناوری بخشی از این اكوسیستم جدید است افزود: دانشگاهها باید دو تا پنج سال دانشجویان خود را بعد از فارغ التحصیلی از طریق پارك های علم و فناوری و شركت های دانش بنیان حمایت كنند.
ستاری با اشاره به دستاوردهای پارك علم و فناوری پردیس ادامه داد: درحال حاضر در این پارك حدود 300 عضو هیات علمی حضور دارند كه در شركتهای دانش بنیان خود مشغول به فعالیت هستند، كل سرمایهگذاری دولتی در این پارك فناوری از سال 80 تا كنون به بیش از 60 میلیارد تومان نمی رسد ولی در سال گذشته هزار و 700 میلیارد تومان فروش پارك بوده است.
ستاری نیزدر بخش دیگری از سخنانش گفت: یكی از بحث های جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، اقتصاد دانش بنیان است ، مسوولان كشور باید از این حركت جدید در كشور حمایت كنند، بخث جدی آن بحث فرهنگ سازی عمومی است.
وی ابراز امیدواری كرد كه با كمك شورای عالی امنیت ملی بتوانیم مصوبات خوبی را در این خصوص داشته باشیم ، و در این حركت از حمایت های شورای عالی برخوردار شویم.
وی یادآور شد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز آماده است كه هر كمكی در جهت توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان در كشور داشته باشد.
پارك علم و فناوری پردیس در سال 1380 به عنوان اولین پارك كشور در حوزه علم و فناوری در استان تهران تاسیس شد و اكنون 3 هزار نفر در 272 شركت دانش بنیان این پارك در زمینه های مختلف نانو ، تجهیزات پزشكی ، آی سی تی و غیره فعال هستند.
علمی ( 3) ** 9340**1599
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
تهران- ایرنا-معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام كرد كه این معاونت از ایجاد پارك علم و فناوری در كشور توسط بخش خصوصی حمایت می كند.