به گزارش خبرنگارعلمی ایرنا، مهدی صفاری نیا روز سه شنبه در بازدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دبیر شورای عالی امنیت ملی از پارك پردیس افزود:عمده فعالیت این پارك فناوری پر كردن دره مرگ شركت های دانش بنیان است، در این راستا در تلاش هستیم كه از طریق توسعه مراكز رشد كه پس از دانشگاهها قرار دارند و اجرای طرحهای كاربردی، دره مرگ را از طریق پارك های علم و فناوری به عنوان حلقه واسط برای محصولات دانش بنیان پر كنیم.
وی با اشاره به نحوه استقرار شركت های دانش بنیان در پارك پردیس گفت: در صورتی كه شركتهای دانش بنیان بتوانند ساختار خود را شكل دهند قادرند در پارك مستقر شوند،رویكرد ما در این پارك این است كه از ظرفیت داخلی به پیشرفت فناوری داخلی كشور كمك كنیم.
صفاری نیا با اشاره به گسترش این پارك درچند فاز، اظهاركرد: راه اندازی پارك درحوزه سلامت و راه اندازی دانشگاه آزاد در پارك از برنامه های پیش بینی شده در فازهای بعدی گسترش این پارك است.
وی گفت:در حال حاضر تعداد 272 واحد فناور در پارك علم و فناوری پردیس مستقر شدند كه تاكنون دو هزار و 204 میلیون دلار صادرات داشتهاند، درآمد سال 92 این پارك 17 هزار و 550 میلیارد ریال بوده است كه نشان میدهد در سال 92 رشد درآمد این پارك 71 درصد بوده است.
صفاری نیا بیان كرد: تولید داروهای مهم برای درمان سرطان و بیماریهای صعبالعلاج از دستاوردهای این پارك فناوری است، همچنین این پارك با ایجاد فن بازار ملی فعالیت هایی در زمینه ملی به منظور توسعه ارتباط میان نیازهای فناورانه كشور با دارندگان فناوری انجام داده است، اكنون12شعبه فن بازار دراستانهای كشور فعال است.
وی با اشاره به همكاری پارك با صندوق نوآوری و شكوفایی در زمینه ارایه تسهیلات به شركت ها افزود: اكنون 40 شركت خصوصی به عنوان كارگزار توسعه بازار شركت های دانش بنیان با پارك فناوری پردیس كارمی كنند و تا كنون 30 قرارداد در زمینه خرید محصولات شركت های دانش بنیان منعقد شده و 120 پرونده در این زمینه نیز تشكیل شده است.
رییس پارك فناوری پردیس بازار دارایی فكری را از دیگر فعالیتهای این پارك نام برد وافزود:این بازار با هدف امكان اصلی سهام شركتهای دانش بنیان در فرابورس، امكان فروش اوراق مالكیت معنوی از جمله اختراعات و علائم تجاری راهاندازی شده است، تاكنون درخواست بیش از 50 اختراع در تابلوی فرابورس ارائه شده است.
صفارینیا با اشاره به ایجاد شبكه تبادل و انتقال فناوری با كشورهای اسلامی گفت: این شبكه به منظور تبادل انتقال فناوری با حضور هشت كشور اسلامی ایجاد شده است كه بانك توسعه اسلامی نیز برای انتقال فناوری همكاریهایی را با كشورهای عضو این شبكه دارد.
وی همچنین به راه اندازی جایزه پیامبر اعظم (ص) اشاره كرد و ادامه داد: در راستای شناسایی دانشمندان جهان اسلام اقدام به اعطای جایزه پیامبر اعظم شد تا از این طریق شبكهای از دانشمندان جهان اسلام با محوریت ایران ایجاد شود.
صفاری نیا افزود:میزان این جایزه را دو میلیون دلار ذكر كرد كه اعتبارات آن از طریق صندوق موقوفات جایزه تامین میشود.
صفارینیا افزود: ایجاد مركز مجازی را از دیگر فعالیت های این پارك است ، شركت هایی كه نمیتوانند در فضای پارك مستقر شوند به شرط آن كه عضو پارك و یا مراكز رشد دیگری نباشند، میتوانند به عضویت مركز مجازی پارك پردیس درآیند و از این طریق از تسهیلات تجاری سازی معاونت علمی استفاده كنند، تا كنون حدود 80 شركت عضو این مركز شده اند.
پارك علم و فناوری پردیس در سال 1380 به عنوان اولین پارك كشور در حوزه علم و فناوری در استان تهران تاسیس شد و اكنون 3 هزار نفر در 272 شركت دانش بنیان این پارك در زمینه های مختلف نانو ، تجهیزات پزشكی ، آی سی تی و غیره فعال هستند.
علمی (3) ** 9340**1440
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
تهران-ایرنا-رییس پارك علم وفناوری پردیس گفت:اكنون 272 شركت فناور دانش بنیان در این پارك در زمینه های آی سی تی،تجهیزات پزشكی ، نانو و غیره فعال هستند و سرمایه این شركت ها 600 میلیارد تومان است.