به گزارش روز سه شنبه اداره كل حمل و نقل و پایانه های همدان، نصرت الله حیدری بیان كرد: در راستای توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل عمومی مسافری و ایجاد تسهیلات برای تقویت بنیه مالی متقاضیان وسیله نقلیه جدید، طرح توسعه و نوسازی ناوگان با استفاده از تسهیلات بانكی تدوین شد.
وی اضافه كرد: فرایند اعطای تسهیلات در حال حاضر در خصوص توسعه ناوگان تنها برای خودروهای سواری كرایه و ون امكانپذیر است.
وی اظهار كرد: میزان تسهیلات اعطایی به متقاضیان به تفكیك نوع ناوگان در دو بخش توسعه و نوسازی مشخص شده است.
مدیركل حمل و نقل و پایانه های همدان افزود: متقاضیان میتوانند ناوگان عمومی فرسوده برون شهری خود اعم از اتوبوس، مینی بوس و سواری كرایه را در مراكز اسقاط معین از رده خارج كنند.
حیدری یادآوری كرد: این راستا بر اساس بند دو بخشنامه هیات وزیران در تاریخ 13 اسفند ماه سال 93 متقاضیان در ازای فروش ناوگان فرسوده به وارد كنندگان خودروهای شخصی و پذیرش آن در مراكز اسقاط معین، برگه رسید از رده خارج كردن ناوگان عمومی فرسوده را دریافت كرده و به یكی از شركتهای تعیین شده تحویل میدهند تا از مزایای از رده خارج كردن وسایل نقلیه فرسوده استفاده كنند.
وی گفت: متقاضیان باید پس از تخصیص وسیله نقلیه توسط شركت های خودروساز طرف قرارداد و پس از تایید اولیه بانك عامل یا لیزینگ مبنی بر اعطای تسهیلات به آنها، نسبت به از رده خارج كردن وسیله نقلیه فرسوده اقدام كنند.
استان همدان دارای 15 هزار و 69 دستگاه انواع كامیون با میانگین سنی 24 سال، 470 دستگاه اتوبوس، 708 دستگاه سواری كرایه و یك هزار و 683 دستگاه مینی بوس است.
همچنین 24 هزار و 313 راننده حرفه ای در استان همدان فعال هستند.
7526/1181
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸
همدان - ایرنا - مدیركل حمل و نقل و پایانه های همدان از اجرای طرح توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل عمومی مسافری خبر داد.