به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، پانزدهمین جشن حافظ (دنیای تصویر) با حضور چهرههای برجسته تلویزیون و سینما شامگاه سه شنبه 26 خرداد در سالن كنفرانس وزارت كشور برگزار شد.
** علی معلم مدیر جشن حافظ در ابتدای مراسم گفت: امروز جوانانی از این وطن تشییع شدند كه بار دیگر غرور ملی ایران در اوج خود نمایان شد.
وی در ادامه حضار را به دیدن و شنیدن پخش كلیپ از «خون جوانان وطن» با صدای علیرضا قربانی دعوت كرد.
** جمشید مشایخی بازیگر پیشكسوت سینما نیز دیگر هنرمندی بود كه به این موضوع اشاره كرد و گفت: برای اینكه ایران بماند، عزیزانی جان خود را از دست دادند و رفتند تا ناموسشان مورد تجاوز بیگانه قرار نگیرد و كسی به خاكشان تعدی نكند.
** سعید راد كه برای اهدا جایزه بهترین چهره تلویزیونی در جشن حافظ حضور داشت نیز تحت تاثیر شهدای غواص گفت: چند ماه در جبهه بودم؛ ما سرو قامتهایی را از دست دادیم كه غرور ملی مان از آنها سیراب میشود. از تمام حاضرین میخواهم كه بایستند و برای شادی كه آنها برای ما مهیا كردند؛ دست بزنند.
** هنگامه قاضیانی دیگر هنرمندی بود كه بعد از حضور در روی سن و پیش از اهدا تندیس حافظ گفت: امروز تاریخ، اندوه سنگینی را به ما تحمیل كرد كسانی جانشان دادند تا قبیله آریایی ایرانی همیشه شاد باشد و ما از تمام آنها ممنونیم.
**خوشآمدگویی «بَیَیی» به زبان انگلیسی تا سخنرانی «دیبی» به شكل برعكس حضور پر رنگی را برای عروسكهای كلاه قرمزی در این جشن رقم زد. سخنرانی دیبی به صورت وارونه و با ویدئو كلیپ پخش شد كه انتقادهایی را به شرایط سینما و سازمان سینمایی در پی داشت.
**ریما رامینفر بازیگر سه گانه پایتخت نیز پس از دریافت تندیس حافظ گفت: به هیچ عنوان قریحه كمدی در وجود من نیست و این جایزه برایم حكم معجزه دارد؛ اما این معجزه را ممنون محسن تنابنده و سیروس مقدم هستم. همسرم امیر جعفری یكی از این تندیسها را در خانه داشت و من هم همواره علاقمند بودم كه یكی از این تندیسها را داشته باشم تا آن را در كنار تندیس همسرم بگذارم.
** بهرام رادان نیز وقتی برای اهدا تندیس بهترین ترانه فیلم و سریال به روی سن آمد گفت: خوشحالم كه بعد از 10 سال در میان شما هستم همچنین نمیدانم آیا باید علی معلم را از این به بعد دكتر خطاب كنم یا نه، اما از وی به دلیل اینكه جشن حافظ را سرپا نگه داشته است بسیار ممنونم. رادان نام همایون شجریان را برای فیلم آرایش غلیظ خواند.
**همایون شجریان پس از دریافت تندیس با اشاره به اینكه چرا باید در میان نامزدهایی كه وجود داشت من انتخاب شدم گفت: خوشحالم كه اولین جایزه رسمی خود را از جشن حافظ دریافت میكنم. حافظ در زندگی من یك پیامآور بوده است و از سهراب پورناظری كه در ساخت این آهنگ به شدت به من كمك كرد و آن را ساخت؛ بسیار سپاسگزارم؛ در این آهنگ وی نبوغ بسیار زیادی به كار برد.
** تندیس حافظ بهترین فیلمنامه سینمایی توسط مجید مظفری و بهاره كیانافشار به بهروز افخمی برای فیلمنامه «آذر،شهدخت، پرویز و دیگران» تعلق گرفت كه افخمی گفت: این جایزه حق همسرم مرجان شیرمحمدی است كه من یك اقتباس كامل از رمان او داشتم. این سومین جایزه متن برای این فیلمنامه است و امشب با خیال راحت این تندیس را به مرجان شیرمحمدی تقدیم میكنم.
شیرمحمدی هم پس از دریافت تندیس از دستان بهروز افخمی گفت: این جایزه بسیار با ارزش است به دلیل اینكه برای قلم دریافت میشود.
** در این مراسم كه از 30؛20 و با یك ساعت تاخیر آغاز شد تا 2 صبح ادامه داشت. هنرمندانی چون بهرام رادان، سام قریبیان، سحر جعفری جوزانی، اصغر همت، ویشگا آسایش، ماهچهره خلیلی، سروش صحت، پرستو صالحی، مجید مظفری، پوران درخشنده، شیلا خداداد، محمد هادی كریمی، مهوش وقاری، پژمان بازغی، حمید لولایی و... حضور داشتند.
برگزیدگان تندیس حافظ در بخشهای مختف به این شرح است.
** تندیس حافظ بهترین فیلم
- مسعود جعفری جوزانی برای فیلم سینمایی «ایران برگر»
** تندیس حافظ بهترین كارگردان
- حمید نعمتالله برای فیلم سینمایی «آرایش غلیظ»
** تندیس حافظ بهترین فیلمنامه نویس
- بهروز افخمی برای فیلم سینمایی «آذر شهدخت پرویز و دیگران»
** تندیس حافظ بهترین فیلمبرداری
- مرتضی غفوری برای فیلم سینمایی «چند متر مكعب عشق»
** تندیس حافظ بهترین موسیقی متن
- بهزاد عبدی برای فیلم سینمایی «متروپل»
** تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی
- حسن زاهدی برای فیلم سینمایی «ایران برگر»
** تندیس حافظ بهترین بازیگران مرد (2 جایزه)
- مجید صالحی برای فیلم «استراحت مطلق» و امین حیایی برای فیلم «خانوم»
** تندیس حافظ بهترین بازیگران زن (2 جایزه)
- گوهر خیراندیش برای فیلم «آذرشهدخت پرویز ودیگران» و آنا نعمتی برای فیلم «انارهای نارس»
** تندیس حافظ جایزه ویژه هیئت داوران
- رضا عطاران برای فیلم سینمایی «رد كارپت»
** تندیس حافظ یك عمر فعالیت هنری
- مرضیه برومند
** تندیس حافظ فعالیت پربار در حوزه ادبیات سینمایی
- امیر پوریا
** تندیس حافظ بهترین ترانه فیلم و سریال
- شهران ناظری برای فیلم «ایران برگر» و همایون شجریان برای فیلم «آرایش غلیظ»
** تندیس حافظ بهترین مجموعه تلویزیونی
- حمید مدرسی برای برنامه تلویزیونی «كلاه قرمزی»
** تندیس حافظ بهترین كارگردانی مجموعه تلویزیونی
- بهروز شعیبی برای سریال «پرده نشین»
** تندیس حافظ بهترین فیلمنامه مجموعه تلویزیونی
- محسن تنابنده برای سریال «پایتخت3»
** تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی
- داریوش ارجمند برای سریال «ستایش»
** تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد كمدی تلویزیونی
- مهران رجبی برای سریال «دردسرهای عظیم و معراجیها»
** تندیس حافظ بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی
- شبنم مقدمی برای سریال «مدینه»
** تندیس حافظ بهترین بهترین بازیگر زن كمدی تلویزیونی
- ریما رامین فر برای «پایتخت 3»
** تندیس حافظ بهترین چهره تلویزیونی
- عادل فردوسیپور برای برنامه «نود» و رامبد جوان برای برنامه «خندوانه»
فراهنگ**9246**1027
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱
تهران-ایرنا- پانزدهمین جشن حافظ درحالی برگزار شد كه به شدت تحت تاثیر تشییع 175شهید غواص قرار گرفت و بارها در بخشهای مختلف به رشادت این جوانان توسط هنرمندان مختلف اشاره شد.