جهانگیر مجیدی روز چهارشنبه در آیین به آب انداختن این شناور، با بیان اینكه 35 نفر از مهندسان و نیروهای فنی در عملیات ساخت این شناور فعالیت داشته اند، طول، عرض و ارتفاع این لندینگ كرافت را به ترتیب 48.5، 12 و افزون بر سه متر اعلام كرد.
وی ادامه داد: این شناور با دو موتور 460 اسب بخار، دو ژنراتور و با سرعت هفت گره دریایی در ساعت، قابلیت حمل 30 كانتینر 40 فوتی را دارد.
مدیركل صنعت، معدن و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم اظهار كرد: این لندینگ كرافت متعلق به شركت صنعت تمیم بوده و عملیات ساخت آن بهمن سال 91 آغاز شده است.
وی ادامه داد: این شناور با هدف ارایه خدمات در حوزه نقل و انتقال خودرو بین اسكله های لافت و بندر پل، وارد آب های خلیج فارس شد.
مجیدی از اختصاص 360 هكتار زمین در محدوده اسكله كاوه برای اجرای این طرح صنعتی و در چارچوب طرح كلان ایجاد شهرك دریایی خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت ها و توان بالای ساخت شناور به روش های سنتی و صنعتی در قشم، می توان این جزیره را به قطب مهم شناورسازی منطقه تبدیل كرد.
به گفته وی با ساخت شهرك دریایی در قشم، شركت های سنتی سازنده شناور در یك فرآیند مدیریت شده به سمت تولید شناورهای صنعتی هدایت می شوند.
مجیدی با اشاره به ضرورت توسعه صنعت شناوری سازی در جزیره قشم، گفت: این رویكرد یكی از مهمترین راه های توسعه صنعتی قشم به شمار می رود و این اقدام می تواند به افزایش توان تولید و ایجاد اشتغال در منطقه كمك كند.
لندینگ كرافت یك نوع شناور دریایی است كه وظیفه آن جابجایی و پیاده كردن خودروها و انسان ها در سواحل است.
این شناورها در ابعاد و طراحی های مختلف برای فراهم كردن نیازهای لجستیكی متفاوت ساخته می شود و اغلب این شناورها دارای دری در جلوی شناور هستند كه با باز شدن، تبدیل به یك سطح شیبدار شده و عمل بارگیری و تخلیه از طریق آن انجام میشود.
2090/6048
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
قشم - ایرنا - مدیركل صنعت، معدن و تجارت سازمان منطقه آزاد قشم گفت: شناور لندینگ كرافت 500 تنی 'توحید قشم' ساخت مهندسان ایرانی با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال از طریق ساحل روستای كووه ای این جزیره به آب انداخته شد.