تعدادی از شاهرودیها در این ارتباط اظهار كردند: هزینه رادیولوژی شامل ماموگرافی، سونوگرافی و عكسبرداری و غیره در مراكز بخش خصوصی بسیار بالاست و این كار پیش از این با نوبت دهی هرچند طولانی مدت در مراكز دولتی برای رفاه حال بیماران انجام می شد.
یك شهروند شاهرودی تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی كه خود را حسن محمدی معرفی كرد، روزپنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ماهانه هزینه بیمه را پرداخت می كند به جز داروی عمومی و خدمات سرماخوردگی از دفترچه بیمه نمی تواند استفاده كند .
وی با بیان اینكه تحت پوشش بیمه تكمیلی نیست و برای دریافت خدمات نیمه تخصصی و تخصصی باید به مراكز خصوصی مراجعه كند ، تاكید كرد: هزینه های درمانی در بخش خصوصی بسیار سنگین است و این موضوع با سیاست افزایش جمعیت دولت در تضاد است.
همچنین بیمه شده دیگری به نام اكبری گفت: برای سونوگرافی همسرش با مراجعه به بیمارستان امام حسین (ع) و فاطمیه شاهرود ، مسوولان مربوط گفتند، برای اینگونه خدمات باید به بخش خصوصی مراجعه كند و خدمات رادیولوژی تنها در اختیار بیماران بستری گذاشته می شود.
وی افزود: هرچند وقت باید برای سونوگرافی همسر باردارش از میامی به مراكز بهداشتی و درمانی شاهرود مراجعه كند.
وی هزینه هر بار سونوگرافی را 300هزار تا 900هزار ریال ذكر كرد.
وی ادامه داد: با مراجعه به چند مركز ارائه كننده بخش خصوصی در شاهرود پس از چندین ساعت معطلی در خارج از نوبت كارش انجام شد.
اكبری خود را كارگر و میزان درآمدماهانه اش را هشت میلیون ریال ذكر كرد و خواهان چاره اندیشی مقامهای مسئول در این ارتباط شد.
خانم جوانی كه در یك مطب خصوصی منتظر نوبت بود، نیز گفت : برای نوبت و انجام سونو گرافی بیش از سه ساعت معطل شد كه تاكنون برای سه بار سونوگرافی بیش از چهار میلیون ریال هزینه كرده است.
عزیزی ادامه داد : تنها یك پزشك زن برای انجام سونو گرافی در شاهرود فعالیت دارد و بقیه پزشكان مرد هستند.
رییس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان شاهرود نیز گفت: خدمات رادیولوژی در مراكز دولتی به عموم مراجعه كنندگان ارائه می شود، اما اولویت با افراد بستری است.
عبدالرضا یوسفی افزود: با توجه به اجرای طرح نظام سلامت تعداد افراد بستری در بیمارستان های دولتی نسبت به گذشته افزایش یافته است.
وی تاكید كرد: به همین دلیل نوبت دهی به افراد عادی نسبت به زمان گذشته طولانی تر شده تست.
وی تصریح كرد: مسئولان دانشگاه جدا پیگیر این موضوع هستند كه با تامین نیروی مورد نیاز رادیو لوژی این مشكل رفع شود.
دانشگاه علوم پزشكی شاهرود بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستانهای میامی و شاهرود كه با حدود 300هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان واقع است، نظارت دارد.
همچنین تعدادی از دامغانی ها و اهالی استان گلستان برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی به دلیل فاصله كم به مراكز بهداشتی و درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشكی شاهرود مراجعه می كنند.
شاهرود با 240هزار نفر جمعیت سه بیمارستان دارد.ك4
7358/2047/
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۰
شاهرود - ایرنا - ارائه نشدن خدمات رادیولوژی به عموم مردم در مراكز بیمارستانی و درمانی بخش دولتی شاهرود مدتی است كه سبب گلایه تعدادی از شهروندان شده است.