عليرضا رادفر روز شنبه در جلسه كميته ساماندهي متكديان آذربايجان غربي افزود: در كنار فعاليت هاي پيشگيرانه و مقابله با حضور متكديان در سطح شهر، فرهنگ عدم كمك به اين افراد نيز بايد در جامعه جا بيفتد تا طمع تكدي گري در بين سودجويان ريشه كن شود.
وي اضافه كرد: تا زماني كه مردم به اين متكديان كمك كنند، سودجويان زيادي هستند كه با استفاده از حس عطوفت شهروندان اقدام به تكدي گري خواهند كرد.
وي اظهار كرد: حضور متكديان در سطح شهر، علاوه بر نشان دادن چهره اي زشت از جامعه، زمينه ساز آسيب هاي اجتماعي زيادي است كه بايد با اهتمام مديران دستگاههاي مرتبط، اين معضل برچيده شود.
معضل تكدي گري از جمله مشكلات اجتماعي جدي در آذربايجان غربي به ويژه اروميه است به طوري كه بسياري از شهروندان ديگر استانها و يا حتي برخي كشورهاي فقير همسايه ايران در اين شهر اقدام به تكدي گري مي كنند.
وجود مادران در كنار كودكان، استفاده ابزاري از نوزادان شيرخوار براي جلب عطوفت و مهرباني شهروندان، تردد با پاي قطع شده در خيابانها و معابر پرتردد شهري، استفاده از افراد كهنسال و فروش اقلامي نظير گل و فال به همراه تميز كردن شيشه هاي خودرو در چهارراهها از جمله ترفندهاي متكديان براي درآمد از اين طريق در شهرهاي آذربايجان غربي هستند.
اين در حالي است كه در بسياري موارد، تنها درصدي از درآمد به فرد متكدي مي رسد و بخش عمده آن به سودجويان سوء استفاده كننده تعلق مي گيرد.
در حال حاضر آمار دقيقي از متكديان در آذربايجان غربي وجود ندارد.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي همچنين با تاكيد بر شناسايي و ساماندهي كودكان خياباني و كار توسط نهادهاي مرتبط ادامه داد: اولويت با سپردن اين كودكان به خانواده هاي آنهاست ولي در صورت عدم وجود امكان، بايد حمايت ها از اين كودكان صورت گيرد تا زمينه جلوگيري از بروز آسيب هاي اجتماعي بيشتر فراهم شود.
در اين جلسه اعضاي حاضر به بيان پيشنهادهايي در خصوص مقابله با تكدي گري و حمايت از كودكان خياباني و كار پرداختند.
8137
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
اروميه - ايرنا - معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي گفت: كمك نكردن به متكديان حرفه اي در سطح شهر بايد به فرهنگ عمومي در استان تبديل شود.