بندرعباس- ايرنا-معاون فني و شهرسازي شهرداري بندرعباس گفت: اين نهاد در راستاي سياست هاي دولت و به منظور ارايه خدمات بهتر و بيشتر به شهروندان، عزمي جدي براي ساماندهي بافت هاي فرسوده شهري دارد.

به گزارش خبرنگار ايرنا،اصغر حسيني پور روز يكشنبه اظهار داشت: در همين راستا نيز دفاتر تسهيل گري به منظور ساماندهي چهار محله داراي بافت فرسوده در آينده اي بسيار نزديك راه اندازي مي شود.

وي افزود: در اين دفاتر، كارشناسان شهرداري بندرعباس مستقر شده و ضمن ارايه مشاوره‌ در زمينه‌هاي مربوطه، خدماتي نظير صدور پروانه‌هاي ساختماني و اخذ ساير مجوزها را انجام مي‌دهند.

اين مقام مسوول بيان داشت: ستاد پايدارسازي بافت‌هاي فرسوده شهر بندرعباس از سال گذشته به رياست معاون عمراني استانداري هرمزگان تشكيل شده و بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده، ساماندهي اين مناطق به صورت جدي در دستور كار قرار دارد.

حسيني پور تصريح كرد: در گام نخست و طي توافق هاي صورت گرفته در سفر اخير معاون زير راه و شهرسازي به بندرعباس، تعيين تكليف چهار محله آيت‌الله غفاري، محله چاهستاني‌ها و شير سوم، كوي ملت و بهشت‌زهرا بندرعباس در دستور كار قرار گرفته است.

معاون فني و شهرسازي شهرداري بندرعباس خاطرنشان كرد: براي ساماندهي اين چهار محله كمك هاي ملي نيز در نظر گرفته خواهد شد.

مساله ساماندهي بافت فرسوده در شهر بندرعباس يكي از مهمترين مباحت استان هرمزگان است و در همين راستا نيز معاون وزير راه و شهرسازي دهم خردادماه امسال از آغاز اجراي طرح ساماندهي سكونتگاه هاي غيررسمي در بندرعباس در آينده نزديك خبر داده بود.

سيدمحمد پژمان در حاشيه نشست مشترك مسوولان وزارت راه و شهرسازي با مديران هرمزگان، اظهار داشت: عزم جدي در بين مسوولان هرمزگان اعم از استانداري، شهرداري و راه و شهرسازي وجود دارد تا ساماندهي سكونتگاه هاي غير رسمي آغاز شود.

مديرعامل سازمان ملي زمين و مسكن از به ميدان آوردن تمام امكانات براي ساماندهي سكونتگاه هاي غير رسمي در شهر بندرعباس خبر داد و گفت: اميدواريم اجراي اين طرح بتواند به خدمات رساني بهتر و بيشتر نيز كمك كند.

در شهر بندرعباس مجموع سكونتگاه هاي غيررسمي و بافت هاي فرسوده حدود سه هزار و 500 هكتار است كه نشان مي دهد حدود نيمي از اراضي شهر بندرعباس داراي اسكان غيررسمي است.

در واقع نزديك به 50 درصد شهر بندرعباس شامل بافتهاي فرسوده و سكونتگاه هاي غيررسمي است، كه در اين سكونتگاه ها مشكلات اجتماعي، فرهنگي و خدماتي و ... وجود دارد.

به گفته مسوولان يكي از مهم ترين مشكلات در اين سكونتگاه ها، گسل هايي است كه در اين مناطق وجود دارد و ممكن است با زلزله هاي ساده براي خانه هاي اين مناطق مشكلاتي ايجاد شود.ك/3

7198/6048