به گزارش ایرنا در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در مورد پژوهشگاهها و موسسات تحقیقاتی ایران سه پژوهشگاه دانشهای بنیادی، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران و پژوهشگاه مواد و انرژی به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
همچنین بر اساس این رتبه بندی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیك و زیست فناوری، موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به ترتیب رتبه های چهارم تا ششم را به خود اختصاص دادند.
پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، موسسه پژوهش حكمت و فلسفه ایران ، پژوهشگاه فضایی ایران و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به ترتیب در رتبه های هفتم تا دهم این رتبه بندی قرار گرفتند.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای چهارمین سال متوالی دانشگاهها و موسسات پژوهشی كشور را به صورت رسمی بر اساس 23 شاخص در قالب پنج معیار كلی پژوهش، آموزش، وجهه بینالمللی، تسهیلات و فعالیتهای اجتماعی - اقتصادی رتبه بندی كرد.
در این رتبه بندی علاوه بر انتشار امتیازات كل و رتبه هر دانشگاه، امتیازات دانشگاهها و موسسات در معیار پژوهش (حجم، كیفیت و كارایی پژوهش، نرخ رشد كیفیت و كارایی پژوهش)، معیار آموزش (تعداد استادان، دانشجویان و فارغالتحصیلان پراستناد و برنده جوایز بینالمللی، نسبت دانشجویان تحصیلات تكمیلی به كل دانشجویان و ...)، معیار وجهه بینالمللی (وجود استادان بینالمللی، قرارداد همكاریهای بینالمللی و برگزاری كنفرانسهای بینالمللی، وجود دانشجویان بینالمللی)، معیار تسهیلات (سرانه عناوین كتاب و نیز وجود مراكز تحقیقاتی) و نهایتا در معیار فعالیتهای اجتماعی - اقتصادی (تعداد مراكز رشد و شركتهای Spin-off بر روی وبگاه رتبه بندی ISC نمایش داده شده است.
علمی(1)**2038**1599
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
تهران-ایرنا- پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در رتبه بندی سال 1392 پژوهشگاهها و موسسات تحقیقاتی 10 پژوهشگاه برتر كشور را معرفی كرد كه پژوهشگاه دانشگاه بنیادی درصدر این فهرست قرار دارد.