تهران-ايرنا-هنرمند خوشنويس و نويسنده كتاب قلم اندازهاي عاشقانه گفت: اين كتاب به تحليل يك هزار سرمشق استاد غلام حسين امير خاني پرداخته تا گامي در جهت ترويج خط فارسي باشد.

كاوه تيموري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار هنرهاي تجسمي ايرنا اظهار داشت: كتاب قلم اندازهاي عاشقانه با همكاري 52 تن از شاگردان و علاقه منداني كه سرمشق هاي استاد اميرخاني را در اختيار داشته ‌اند تدوين شده است .

وي افزود: در اين كتاب بيش از يك‌ هزار و سيصد مورد از سرمشق هاي اصلي استاد اميرخاني را مورد تحليل زيبا شناسي قرار داده و در نهايت نزديك به هزار سرمشق را در اين كتاب به چاپ رسانده است.

وي با اشاره به هدف از تدوين اين كتاب گفت: تدوين قلم اندازهاي عاشقانه گامي در ترويچ خط فارسي به عنوان يكي از اركان زبان فارسي است در حالي كه در روزگار بيم آن وجود دارد كه خوشنويسي و خط به موزه برود اين حركت به مثابه ايجاد يك شوك زيبا شناختي در زمينه ترويج خوشنويسي نستعليق است.

تيموري با اشاره به اينكه اين كتاب چرا به شيوه امير خاني پرداخته است افزود: شيوه امير خاني در سه دهه گذشته مطرح ترين شيوه خوشنويسي كشور بوده در حال حاضر نهضت قدما به شيوه مطرح در سطح كشور انسجام يافته است.

وي در ادامه گفت:‌ اين كتاب بي آنكه دعوي چالشي داشته باشد يكبار ديگر ابعاد فني شيوه استاد امير خاني در آيينه سرمشق ها براي مخاطبان علاقه مند ارائه كرده است اين كتاب گامي در جهت احياي شيوه امير خاني در دوره كنوني است.

وي افزود: در انتهاي كتاب 17 اثر فاخر از قطعات اميرخاني جانمايي شده از اين طريق علاقه مندان به خوشنويسي بتوانند سرمشق هاي نستعليق در كنار قطعات فاخر به تماشا بنشينند .

كاوه تيموري از شاگران استاد امير خاني بوده و از سال 61 درس خوشنويسي در محضر ايشان آغازكرده از اين محقق پيش از اين كتاب هاي راز خط، راز نقاشيخط ،رازهاي خط و نقاشيخط و هنر خوشنويسي در مدرسه به چاپ رسيده است.

فراهنگ**9338**1569