نهاوند – ايرنا – سرپرست فرمانداري نهاوند گفت: تبديل سراب بكر و زيباي گيان به يك منطقه گردشگري و تفريحي با رويكرد ملي از اولويت هاي مديريت كلان استان همدان است.

به گزارش ايرنا مهرداد نادري فر سه شنبه شب در شوراي اداري بخش گيان گفت: يكي از بهترين فرصتهاي موجود براي توسعه منطقه گردشگري سراب گيان توجه ويژه استاندار به اين منطقه است.

وي اظهار كرد: بر اين اساس طي دو سال گذشته با بررسي نزديك استاندار همدان از اين منطقه و تاكيد وي اعتبارات مناسبي براي توسعه امور زيربنايي آن اختصاص يافت.

وي تصريح كرد: سراب گيان يكي از بزرگترين مراكز گردشگري شهرستان نهاوند و استان همدان است كه طي دو سال گذشته 17 ميليارد ريال براي ساماندهي آن هزينه شده است و بايد براي جلوگيري از هدر رفت اين سرمايه، لازم است مديريت واحد در اين مكان وجود داشته باشد.

نادري فر با تاكيد بر اينكه اگر مديريت واحد در اين منطقه وجود نداشته باشد امكاناتي كه در اينجا فراهم شده به مرور دچار آسيب شده و مستهلك مي شود گفت: شهرداري گيان بايستي مديريت اين منطقه گردشگري را عهده دار شود.

وي افزود: بخش گيان از ظرفيت و پتانسيلهاي خوبي برخوردار است كه تاكنون به خوبي معرفي نشده است و بايستي اين ظرفيتها معرفي تا بتوانيم امكاناتي را جذب كنيم.

وي بر فراهم آمدن امنيت و بهداشت در سراب گيان تاكيد كرد و گفت: براي رونق منطقه سراب گيان لازم است كه وضعيت بهداشتي مناسبي در آنجا ايجاد شود و نيروي انتظامي با حضور بيشتر در اين مكان امنيت بيشتر را تامين كند تا مدت ماندگاري گردشگر در منطقه افزايش يابد.

نادري فر در ارتباط با اجراي طرح هادي در بخش گيان نيز گفت: از 12 روستاي تحت پوشش بخش گيان در هشت روستا طرح هادي اجرا شده كه عمليات عمراني فاز اول در چهار روستا پايان يافته و سه روستا نيمه تمام و يك روستا نيز در دست اقدام مي باشد.

سرپرست فرمانداري نهاوند افزود: از 12 روستاي موجود هشت روستا تحت پوشش آب و فاضلاب روستايي قرار دارد كه البته خدمات لازم به تمامي روستاهاي منطقه داده مي شود.

وي با اشاره به بحث كمبود آب نيز تاكيد كرد: موضوع كمبود آب در روستاها يك زنگ خطر است لذا براي جلوگيري از هدر رفتن آب و همچنين مقابله با پديده كم آبي لازم است در اين منطقه مجتمع هاي آبرساني ايجاد شود كه براي اجرايي شدن اين مجمتمع لازم است از سوي بخشداري و دهياريها با معارضين روستاهاي منطقه جلسات توجيهي برگزار شود.

در اين جلسه همچنين يحيي رضايي بخشدار گيان گفت: بخش گيان به علت قدمت تاريخي و همچنين وجود مركز گردشگري در بين بخشهاي شهرستان موقعيت ويژه اي دارد كه لازم است مورد توجه بيشتري قرار دارد.

وي گفت: بخش گيان داراي 12 روستا و جمعيت آن 20 هزار نفر مي باشد كه علاوه بر موقعيت گردشگري نقش مهمي در توليدات محصولات كشاورزي شهرستان دارد.

وي گفت: يكي از نيازهاي اين بخش با توجه به گردشگري بودن آن توسعه جاده اصلي آن و اصلاح راههاي منتهي به شهر گيان مي باشد كه انتظار مي رود با توجه به حجم بالاي تردد در روزهاي تعطيل براي استفاده از سراب گيان لازم است در اين زمينه اقدامات لازم انجام شود .

بخش گيان به مركزيت شهر گيان در 15 كيلومتري جنوب غربي شهر نهاوند قرار دارد كه سراب گيان در آن واقع شده است.

همچنين تپه تاريخي گيان از ديگر مكانهاي تاريخي اين منطقه مي باشد كه داراي قدمت تاريخي مي باشد.

7525/6993