شهركرد-ايرنا- مزار شهيد ' رحمان استكي ' از شهداي هفتم تير و دو هزار و 400 شهيد ديگر چهارمحال و بختياري ،عصر پنجشنبه در گلزار شهداي عطر افشاني و غبارروبي شد.

به گزارش ايرنا،در اين آيين كه با حضور نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد،مسوولان قضايي استان و مديران و خانواده شهدا برگزار شد،ياد و خاطره اين شهيد هميشه قهرمان گرامي داشته شد.

مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران چهارمحال وبختياري گفت: فاجعه انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي در تهران و شهادت مظلومانه 72 تن از نيروهاي لايق و كارآمد انقلاب و در رأس آن ها شهيد بهشتي، عكس العمل استكبار و عوامل داخلي آن براي مقابله با گسترش آرمان هاي جمهوري اسلامي بود.

ˈقدرت الله رييسي نافچي ˈ در اين آيين در گلزار شهداي شهركرد افزود: حضور مردم در بزرگداشت ياد و خاطره شهيدان هفتم تير به ويژه شهيد رحمان استكي، نماينده شهيد مردم شهركرد در مجلس شوراي اسلامي، نشان مي دهد كه شهدا هرگز از يادها نخواهند رفت.

به گزارش ايرنا،در انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي در هفتم تيرماه 1360، علاوه بر آيت الله بهشتي رئيس ديوان عالي كشور، تعداد زيادي از وزراي كابينه و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به شهادت رسيدند.

در اين فاجعه، ˈرحمان استكیˈ نماينده مردم شهركرد در مجلس شوراي اسلامي نيز به شهادت رسيد.

خانواده شهيد رحمان استكي دو شهيد ديگر نيز به نظام و انقلاب تقديم كرده است، شهيد ˈحميد استكیˈ كه در 16 اسفندماه سال 1362در عمليات خيبر به شهادت رسيد و شهيد ˈمجتبي استكیˈ در يكم دي ماه 1360در چهارراه خواجه ربيع در مشهد مقدس مورد سوء قصد عوامل سازمان منافقين قرار گرفت و براثر اصابت تركش نارنجك به شهادت رسيد.

شهيد رحمان استكي سوم ارديبهشت ماه سال 1329 در يك خانواده مذهبي در شهركرد به دنيا آمد و پس از ديپلم و اتمام خدمت سربازي در سال 1351 به شغل آموزگاري مشغول شد و بعد از يك سال براي آشنايي با جريانات مبارزاتي به تهران هجرت كرد.

در سال 1353 شهيد استكي وارد دانشگاه شد و در همين ايام در جلسات درس علامه محمدتقي جعفري و جلسات مخفي درس شهيد مظلوم دكتر بهشتي شركت مي كرد و در سال 57 در رشته علوم تربيتي فارغ التحصيل شد .

با اوج گيري مبارزات ملت ايران شهيد استكي به زادگاهش شهركرد بازگشت و مديريت و سازماندهي اكثر راهپيمايي ها و تظاهرات شهر را بر عهده داشت.

2097