حجت الاسلام محمدمهدی احمدی میانجی جمعه شب به خبرنگاران در سمنان گفت: از سه و نیم میلیون فقره پرونده رسیدگی شده در سال 93 حدود 35 درصد پرونده ها در شوراهای حل اختلاف كشور منجر به سازش شد.
وی گفت: نقش شوراهای حل اختلاف در كاهش پرونده های ورودی به دستگاه قضا، افزایش پرونده های منجر به صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم مهم و تاثیر گذار بوده است.
وی خاطرنشان كرد: 40 هزار نفر در هشت هزار شعبه حل اختلاف شهری و روستایی كشور فعالیت دارند.
احمدی میانجی با اشاره به تصویب طرح افزایش اختیارات شوراهای حل اختلاف در كمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، افزود: این طرح شامل افزایش اختیارات شوراهای حل اختلاف در پرونده های مالی، تعیین حداقل حقوق هشت میلیون ریالی برای اعضای ثابت با حداقل 44 ساعت همكاری با شورا و اختصاص 20 درصد سهمیه استخدامی قوه قضاییه به اعضای شورای حل اختلاف است.
وی خاطرنشان كرد: این طرح در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
با حضور معاون قوه قضاییه و رییس مركز امور شورای حل اختلاف كشور، مجتمع شوراهای حل اختلاف شهرستان سمنان در زمینی به مساحت یك هزار مترمربع و با 840 مترمربع زیربنا و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال افتتاح شد.
15 شورای حل اختلاف شهرستان سمنان در این مجتمع مستقر می شوند.
سیدمحسن مظهری رییس كل و جمعی از مسوولان و كاركنان دادگستری كل استان سمنان در آئین افتتاح مجتمع شورای حل اختلاف شهرستان سمنان حضور داشتند.
سال 93 تعداد 35 هزار پرونده به 80 شعبه شوراهای حل اختلاف این استان وارد شد كه 34 درصد از آن به صلح و سازش انجامید.ك/3
7340/6103/1358
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
سمنان - ایرنا - معاون قوه قضاییه و رییس مركز امور شورای حل اختلاف كشور گفت: سه میلیون و 500 هزار فقره پرونده سال 93 در شوراهای حل اختلاف كشور رسیدگی و مختومه شد.