به گزارش خبرنگار ايرنا بهرام فاتحي روز يكشنبه در جلسه انجمن كتابخانه هاي عمومي ديواندره با اشاره به اينكه ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني به توسعه فرهنگي جامعه كمك مي كند افزود: در اين راستا بايد تمام اقشار جامعه به طور عادلانه از امكانات در تمام زمينه ها بهره مند باشند.
وي توجه به نيازهاي روستاييان را ضروري دانست و گفت: بايد شرايط و امكانات لازم در زمينه هاي مختلف براي روستاييان نيز همانند ساير اقشار جامعه فراهم باشد و آن ها نيز بتوانند نيازهاي خود را در زمينه هاي مختلف رفع كنند.
فاتحي راه اندازي كتابخانه را از نيازهاي مهم فرهنگي روستاها برشمرد و اظهار كرد: دهياران، شوراهاي اسلامي و همچنين خيرين در روستاها مي توانند شرايط ايجاد و راه اندازي كتابخانه را فراهم سازند.
او افزود: هم اكنون در سه روستاي شاليشل، شريف آباد و هزاركانيان و همچنين شهر زرينه ساختمان هايي براي راه اندازي كتابخانه اهدا شده است كه در صورت تائيد از سوي نهاد كتابخانه هاي عمومي، فعاليت آنها آغاز مي شود.
فرماندار ديواندره با بيان اينكه يكي از نيازهاي جامعه توسعه يافته ارتقاي شاخص هاي كتابخواني است، گفت: بايد با اجراي برنامه هاي كاربردي بسترهاي لازم را براي ارتقاي شاخص هاي كتابخواني در استان فراهم كرد.
به گفته وي شهرستان ديواندره تنها داراي يك كتابخانه عمومي نهادي و يك كتابخانه عمومي مشاركتي است و اين تعداد كتابخانه نمي تواند نيازهاي مردم را در حوزه كتاب و كتابخواني برطرف كند.
رييس انجمن كتابخانه هاي عمومي ديواندره در ادامه با اشاره به اينكه اجراي برنامه هاي فرهنگي و برگزاري مسابقات كتابخواني نقش بسزايي در ترويج فرهنگ كتابخواني دارد بر معرفي و شناسايي نويسندگان و مولفان شهرستان و تجليل از آنها تاكيد كرد.
وي خواستار حمايت مسوولان و خيرين از كتابخانه هاي عمومي شد و اظهار كرد: برخي نهادها از جمله شهرداري بايد با حمايت از اين نهاد فرهنگي در راستاي ترويج و نهادينه كردن فرهنگ كتابخواني گام هاي اساسي تري بردارند.ك/2
7348/1904
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
سنندج - ايرنا- فرماندار و رييس انجمن كتابخانه هاي عمومي ديواندره بر ضرورت راه اندازي كتابخانه در روستاهاي اين شهرستان در راستاي ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني تاكيد كرد.