پروفسور 'سوباد ناراين مالاكار' سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با محكوم كردن تجاوز وحشيانه عربستان سعودي به يمن تصريح كرد: در اين حملات با اينكه تاكنون چند هزار نفر افراد بيگناه كشته و يا مجروح شده اند ولي هنوز تصميمي براي قطع حمايت از عربستان و توقف حملات اتخاذ نشده است.
وي با انتقاد از سكوت سازمان ملل درقبال جنايات عربستان سعودي در يمن افزود: سازمان ملل براي برقراري صلح و امنيت جهاني بوجود آمده است و بايد به وظيفه اصلي خود در يمن عمل كند.
اين استاد دانشگاه خواستار برقراري فوري آتش بس در يمن شد و گفت : بايد با برقراري آتش بس كمك هاي انساني فوري براي مردم بي گناه يمن كه ماه ها در محاصره عربستان هستند ؛ ارسال شود.
وي افزود: در صورت ادامه بمباران ها در يمن ، به علت كمبود مواد غذايي ، دارويي و درماني فاجعه انساني در انتظار اين كشور است.
كارشناس ارشد مطالعات دانشگاه 'جواهر لعل نهرو' گفت: هم اكنون بسياري از تاسيسات زيربنايي ، بيمارستان ها ، مدارس و منازل مردم براثر بمباران هاي عربستان تخريب شده است.
وي گفت وگوهاي يمني – يمني را بهترين راه حل براي بحران يمن دانست و اظهار كرد: بايد سازمان ملل زمينه انجام اين گفت وگوها را بدون دخالت كشورهاي ديگر فراهم كند.
كارشناس راهبردي هند دخالت قدرت هاي غربي و عربستان را عامل وخامت اوضاع يمن ذكر كرد و گفت: پيش از اين ؛ مردم مناطق شمال و جنوب يمن زندگي مسالمت آميزي با هم داشتند ولي كشورهاي غربي و بويژه امريكا براي حفظ منافع خود با دخالت در اين كشور از دولت غيردمكراتيك حمايت كرد.
وي درخصوص علت دخالت غرب در اين منطقه تصريح كرد: بحران غرب آسيا توسط غرب، به خصوص امريكا از سال 1967 ميلادي و بعد ازجنگ اعراب و اسرائيل براي تقويت اسرائيل آغاز شده است.
اين استاد دانشگاه 'جواهرلعل نهرو' غارت منابع زيرزميني و نفت را از ديگر دلايل دخالت امريكا در كشورهاي نفت خيز منطقه دانست و اظهار كرد: امريكا با تقويت رژيم هاي خودكامه كه وابسته به اين كشور هستند اقدام به غارت منابع اين كشورها مي كند.
وي با تأكيد بر اينكه همه اين بازي ها براي خارج كردن آسان نفت از منطقه صورت مي گيرد ؛ اظهار كرد: هر كشوري كه مقاومت كند دچار بحران مي شود كه ليبي نمونه مشخص آن است.
پروفسور 'مالاكار' در ادامه با هشدار به كشورهاي نفت خيز دنباله رو امريكا اظهار كرد: اين سياست امريكا شكست خورده و هم اكنون بسياري از كشورهاي نفت خيز و حامي امريكا با بحران مواجه شده اند.
وي در ادامه توطئه كشورهاي غربي عليه ايران را به خاطر حمايت از كشورهاي مظلوم منطقه دانست و تصريح كرد: ايران تاكنون هيچ مشكلي براي كشورهاي منطقه ايجاد نكرده و همواره در راستاي صلح و ثبات منطقه گام برداشته است.
عربستان به همراه برخي همپيمانان عرب خود در منطقه و امريكا از ششم فروردين حملات هوايي و دريايي عليه گروه مقاومت يمن را آغاز كردند و تاكنون بيشتر تاسيسات زيربنايي ، خدماتي ، بيمارستان ها ، مدارس و حتي منازل مردم اين كشور را بمباران كرده اند كه دراثر آن بيش از چهار هزار يمني از جمله صدها زن و كودك كشته شده است.
*آساق*1600 *261 **1392
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
دهلي نو- ايرنا - استاد دانشگاه 'جواهر لعل نهرو' و كارشناس ارشد مطالعات كشورهاي عربي با اشاره به نقش كشورهاي غربي و بويژه امريكا و رژيم صهيونيستي در بحران يمن اظهار كرد: اين كشورها حامي و شريك جنايات عربستان سعودي در يمن هستند.